Mini masculí: CB Torroella - Bàsquet Vilafant Taronja

Tercer partit de la temporada.

Varen jugar: Àlex C, Pau S, Pau V, Jan, Isaac Ch, Albert, Adrià C, Àlex L i Sergi.

Ens llevàvem ben d'hora, ben d'hora per agafar l'autobús. Quasi tots els nois van fer cas de les normes que hem posat, de venir a jugar amb roba de carrer i canviar-se al vestidor, poc a poc ho anem aconseguint.
El partit ens va agafar amb la son a les orelles, i ens va costar una mica agafar el ritme de creuer que ja hem demostrat en altres ocasions. Partit quasi perfecte en atac triant bones opcions i amollant-nos a una pista molt petita.

Però és clar estem en edat de formació i si tot hagués estat perfecte...
Hem de seguir millorant en alguns conceptes defensius que estem demanant als nois, hi estem treballant i hi creiem fermament, i estem segurs que en veurem els fruits a mitjà curt termini. 

Es fa estrany , a vegades, fer entendre el descontent en alguns detalls del joc, referents a la defensa, quan el resultat del partit mostra una diferència clara, però insistim en que no canviarem la nostra filosofia en funció dels resultats. I per això i com heu vist al principi mateix de la crònica i tal i com em recordava un dels pares aquest cap de setmana, no hem posat el resultat, encara que sabem que és senzill de poder veure per altres vies.

Bona setmana a tots, i 
Treball, treball i treball








Fotos: Dani Cuadrado.

Comentaris