Preinfantil femeni: B.Vilafant 60 - CB Castelló 35

Bàsquet Vilafant: Íngrid (14), Aina (4), Ruth (15), Carla (6), Èlia, Laura (7), Eva (2), Carola, Xènia (10), Martina (2). Tirs Lliures: 4/13. 15 faltes.

Parcials: 14-3, 13-9 (27-12), 10-19 (37-31), 23-4 (60-35).

Inici il·lusionant

Hem començat el partit amb una gran actitud, demostrant al rival que guanyar-nos no els seria gens senzill. Els deu primers minuts han servit per distanciar-nos fins als 11 punts de diferència. A partir d’aquí s’han igualat les forces i s’ha produït un intercanvi de cops, tot i així hem arribat al descans amb una diferència de punts satisfactòria (+15).

A la segona meitat de partit ha arribat el moment més delicat: un mal bagatge ofensiu en el 5è quart (4 punts) i un parcial de 2 a 12 durant l’inici del 6è quart, on hem permès cistelles massa fàcils, feia que el CB Castelló es fiqués en el partit. En el minut 29 el resultat era de 33 a 29. Les jugadores han recuperat la bona actitud i entre la intensitat defensiva i el cansament de l’equip visitant (8 jugadores) han aconseguit un parcial de 27 a 6 en els últims 11 minuts, esvaint tots els dubtes que començaven a treure el nas.

Cal destacar la fantàstica aportació de les jugadores de categoria Mini, la Xènia i la Martina.

Victòria en un partit que s’han ben merescut les jugadores de l’equip que més ganes tenia de guanyar-lo. Satisfacció i orgull. Gràcies.