Preinfantil femení: CB Banyoles B 65 - Bàsquet Vilafant 44

Han jugat: Ingrid (9), Martina (6), Aina (2), Ruth (2), Carla (4) Èlia, Laura (17), Eva, Carola (2), Daniela (2). Tirs lliures: 6/15. 13 faltes.

Parcials: 15-14, 16-11 (31-25), 16-8 (47-33), 18-11 (65-44).

Hem de creure en nosaltres!!!

Partit intens, interessant, lluitat, patit i perdut. La primera part ha estat una lliçó: dos quarts on ha faltat intensitat i concentració i, per tant, hem permès cistelles molt fàcils (el 1r: 11-4 i el 3r: 8-2), i dos quarts amb intensitat (el 2n: 4-10 i el 4rt: 8-9). Tant simple com això: guanyar és donar-ho tot, guanyar és estar concentrades, posar-hi actitud. Arribàvem al descans amb el resultat de 31 a 25.

Estàvem advertides però no hem après la lliçó. El cinquè quart ha fet mal moral, més que res perquè s’ha repetit la dinàmica, ha faltat LLUITA, ENTREGA, ORGULL de ser del Vilafant, i sense això no som ningú (10-2). Semblava que tornaríem a aixecar el cap al sisè període, però no… l’hem empatat i gràcies (6-6), les cames començaven a fer figa i el resultat (-14) no convidava a l’optimisme. Els 10 últims minuts han estat un intercanvi de cops que han acabat afavorint a l’equip local, però ja no crèiem en la victòria. Resultat final: 65-44.

Deixant de banda el resultat i l’actitud, en quan al joc s’han vist coses interessants. Heu decidit ràpid, heu fet bones passades en general, heu doblat bones pilotes que hem acabat fallant, heu fet bons talls, us heu mogut força bé en atac ocupant els espais lliures... Per tant, heu d’estar satisfetes de la feina que esteu fent però, per sobre de tot, heu de ser conscients que si feu un pas endavant, si aconseguiu ser més intenses i estar més atentes en defensa sou un equip difícil de batre.