Preinfantil femení: CB Castelló 45 - Bàsquet Vilafant 48

Bàsquet Vilafant: Ingrid (8), Aina (2), Ruth (8), Mireia, Carla, Èlia, Laura (9), Eva (14), Carola, Núria (7). Tirs lliures: 4/18. 11 faltes.

Parcials: 10-12, 12-10 (22-22), 13-16 (35-38), 10-10 (45-48).

Guanyar no sempre és suficient

El primer temps ha estat un intercanvi de cistelles constants, s’ha vist un joc de pati de col·legi, ha faltat concentració i l’entrenador, des de la banda, semblava que estigués cantant una quina; el 15! El 6! El 13! I això no pot ser. Quan es perd la pilota hem d’anar ràpidament a defensar, sense pensar en si la pista fa 10, 15 o 20 metres. Si és llarga, és llarga per tots, i si és curta, també. La primera part ha acabat amb el resultat de 22 a 22 amb una cistella de l’Aina a l´últim segon.

El cinquè període ha estat bo. Hem fet un cop de puny sobre la taula, i ens hem demostrat que, quan l’actitut és màxima, les coses surten. Parcial de 4 a 12 que ens ha donat tranquil·litat, potser massa. Massa perquè la relaxació, la pressa, els passos i la precipitació, han propiciat que el partit es tornés a igualar, 35 a 38 a falta de deu minuts per acabar el matx. El partit ha entrat en aquell moment on els detalls acaben essent decisius, on els nervis afloren. L’atzar ha volgut empatar el partit al minut 33 (39-39), però dos tirs lliures i una cistella molt oportuna de l’Eva ens feien arribar a l´últim quart amb avantatge al marcador (+4). I ara ve l´últim quart; un perfecte resum del que, per mi, ha estat el partit. L’equip rival anota primer, reaccionem amb 4 punts, però les errades tontes i l’agressivitat (ben entesa) de l’equip rival (21 faltes i 2 jugadores eliminades) fan que no ens puguem distanciar en el marcador. Finalment, el partit ha acabat amb el resultat de 45 a 48.

S’han vist coses molt bones durant el partit; bones passades, bons talls, bones decisions a l’hora de doblar la pilota, bones ajudes defensives. Hi ha jugadores que han fet un pas endavant pel que fa a l’actitud, això em fa estar content. Però noies, en sabeu més, molt més. L’aspecte que més ha mancat avui és el del joc en equip, cal que busquem sempre la millor opció de tir, cal circular amb més paciència la pilota i saber llegir la millor opció. Ho anirem treballant. Ànims i endavant!!!