Sènior Femení: B.Vilafant 45 – Salt “C” 48

Bàsquet Vilafant: Paula (2), Laura (3), Elena (2), Mimo (4), Marta (4), Clàudia (2), Ruth (1), Gio (17), Eva G., Maria, Eva V (10) i Aina.

CB Salt “C”: Gonzàlez, Casals (4), Bussalleu (3), Troyano (9), Figueras (2), Sabali (6), Salvador (7), Ferragut (6), Gonzàlez (4), Soles, Jurado (5) i May (2).
T.Ll: 13/29 3 triples (Salvador, Sabali i Jurado). 32 Faltes. Eliminada Bussalleu

Parcials: 14-7, 7-11, 17-22, 7-8

Manca intensitat i encert

Amb el Salt ja ens coneixíem de la temporada passada i sabíem que la seva gran virtut era la gran intensitat que posen al seu joc. I aquesta virtut juntament amb el desencert en el tir els ha donat la victòria.

L’inici del partit ha estat molt bo: actitud i defensa molt bona, més intenses que elles, bons atacs i un punt encert. Això fa que al minut 6 anem 11-3. A partir d’aquí, elles pugen la intensitat i comencen els problemes. Finalitzem el primer quart amb avantatge.

El segon quart tenim dificultats enormes en atac per moure’ns i tenir encert i elles el seu atac millora una mica.

El tercer quart continua la mateixa tònica, els primers 5’ parcial 2-1, però a partir d’aquí, i a base de tirs lliures (infinitat de faltes per contactes els dos equips), ens espavilem una mica, assolim un màxim avantatge de 7 punts, que de seguida ens el recuperen amb les seves armes inicials: no baixar mai la intensitat. El final del tercer quart elles es posen per davant per primer cop.

I l’inici del darrer sembla tot perdut, tenen un ratxa encert i en 3’ ens fan un parcial de 0-7, quedant 9 a sota. És aleshores que amb caràcter, apretem la defensa (només fan 1 punt en el que resta de partit), i els tornem el parcial de 7-0, tenint al darrer minut les opcions per empatar el partit, però els errors constants en el llançament, tant interior com exterior, com les errades en passades, ens condemnen a la derrota.

El partit ens ha de servir per aprendre una lliçó d'amb quina intensitat hem entrenar per poder jugar: si entrenem a mig gas, els tirs entren, però a l’hora del partit anem al 100% i els tirs no entren. Un drama els tirs lliures (17 errats !!!!!).

És clara la millora en defensa i en moviments atac, ens falta molt de treball encara, però la intensitat l’hem de posar els 40’, si no ...