B.Vilafant: Paula , Laura (4), Elena, Marta (4), Claudia (17), Ruth (9), Gio (12), Eva G., Maria (1) i Eva V (5).
T.Ll: 19/34 2 triples (Gio i Claudia). 22 Faltes.

BC Fontajau: Vargas, Alarcon (2), Ribau, Becerra, De Asis (7), Castillo (4), Montoya (4), Badia (7), Carreras, Candelario (10), Triola, De Asis II (10).
T.Ll: 12/30 1 triple (De Asis). 29 Faltes. 1 Tècnica Badia.

Parcials: 9-12, 12-12, 16-12, 15-8

La diferència final, enganyosa

Iniciem el partit amb un primer quart en la línia de la setmana anterior: mirant de defensar, i en atac atascades pel nefast  % en el tir.

El segon quart, l’iniciem una mica millor, i a base encert en els tirs lliures, en 6’ fem un parcial de 10-4, que vistes les dificultats que tenim per atacar, ens permet assolir una mínima diferència. Però els darrers 4’, errem els tirs lliures i ens tornen el parcial, anant al descans 3 a baix i amb equip tocat de moral pel desencert en atac.

La tornada del descans millorem una mica el joc estàtic, elles comencen a notar el cansament i, encara que nosaltres continuem amb un % de tir molt fluix, a mitjan del quart podem començar a córrer una mica i obrir un petit forat de 5 punts. Aquest forat les fa canviar a defensa zonal, fem que el nostre atac es col·lapsi de nou i, conjuntament amb el seu rebot ofensiu que els dóna moltes segones i terceres opcions, acabem 1 a dalt.

I el darrer quart, elles continuen en zona i nosaltres amb la tònica de % baix. Parcial dels 5’ primers: 4-4. Aquí decidim fer un canvi vista la sangnia en el rebot defensiu que tenim (De Asis se’n fa un fart agafar-ne) i sembla que retrobem les nostres arrels: LA VELOCITAT !!!! Gràcies a això, al seu baix encert en els tirs lliures (2/14 en aquest quart) i a un parell de triples (els únics del partit), al final guanyem de 8.

Necessitem tots plegats recuperar l’alegria en el joc, el % en els tirs i la confiança de totes. Per fer-ho només hi ha un camí: entrenar més i millor. Si ho fem, ens ho passarem molt bé.