Cadet masculí: Sol Gironès Bisbal Bàsquet 49 - 56 Bàsquet Vilafant

Convocats: Arnau Pararols (4), Pep Sala (12), Nil Gironès (3), Ferran Baraut (6), Àlex Crespo (-), Pau Isidoro (7), Adrià Quintana (-), Àlex Palomeras (-), Arnau Caritg (4), Ismael Torres (2), Marc Moncanut (12), David Sedano (6).

Parcials: 10-15, 20-14 (30-29), 11-16 (41-45), 8-11 (49-56). 4/5 TLL (80%). 4 T3 (Pau, Marc, Pep i Nil). Tècnica a Crespo al 33'.
10 faltes a favor / 19 en contra.

Un pas important

Ens presentàvem a La Bisbal per disputar la setena jornada de la competició, contra un rival amb un balanç de 3 victòries i 2 derrotes, que ens generava desconfiança ja des d'un bon principi.

I ja de bon començament hem vist perquè ens generava desconfiança: equip físic, intens i pressionant. Això sí, amb un punt dèbil: l'atac. Juguen exclusivament amb dos jugadors (han fet 42 dels 49 punts totals de l'equip).

Primer part molt intensa, amb un joc molt físic, encert nostre des de la línia de tres, moltes precipitacions... En general, molt irregular, amb alts i baixos constants. Cada vegada que fem les coses bé i portem el ritme de partit, agafem una petita avantatge al marcador que ràpidament es veu reduïda, més per alguns errors nostres que no pas per mèrit del rival (faltes regalades, rebots ofensius també regalats, etc.). Amb això, arribem a la mitja part amb 30-29 al marcador.

A la mitja part, parlem dels nostres errors per no repetir-los a la segona part i veient la impossibilitat de parar els seus dos jugadors més ofensius (núm.13, 14 punts i núm.23, 11 punts) decidim fer un canvi defensiu. En aquest moment s'ha acabat el partit per ells: el jugador núm.13 ja només anotarà 3 punts en tota la segona part (1 de tir lliure, els altres 2 de contraatac, en 18' jugats) i el que si ens farà una carretada de punts serà el seu núm.23, amb 14 en 20' jugats, molts també per errors nostres (HEM DE TANCAR REBOT!!!). A excepció del rebot defensiu, hem estat espectaculars amb defensa (David i Marc, autèntiques paparres) i la resta de jugadors molt bona defensa a nivell d'equip, però a la segona part hem perdut l'encert en atac, i això juntament amb el rebot és el que ens ha fet patir fins al final i no sentenciar-ho molt abans.

Els entrenadors estem molt contents amb la feina feta, ja que veníem de guanyar uns quants partits còmodament i avui heu demostrat que amb equips més difícils també som capaços de competir, treballar en equip i resoldre el partit. Partits i situacions com les d'avui són les que ens fan aprendre més i les que ens fan créixer com equip. Moltes felicitats a tots!

La setmana que ve, ens toca jornada de descans, que ja ens la mereixem, però hem de seguir treballant, estem fent petits passos, però encara ens queda molt.