Júnior masculí: CEB Ronçana 70 - Bàsquet Vilafant 59

Parcials: 24-11, 16-17, 13-16, 17-15

CEB Ronçana: Schroeder (23), Castejon (2), Vilagines (7), Dukureh (8), Giménez (12) -cinc inicial, Malagon (2), Castro (12), Aguilo (2), Yàñez (2), Serrano.
26 Faltes personals (eliminat Giménez 38''). Tirs lliures:6/11.
Triples 10 (Castro 4, Schroeder, Vilagines i Giménez 2)
B.Vilafant: Palol (4), Pons (8), Carreras, Vehí, Vergés (9) -cinc inicial, López, Batlle (22), Castillo (1), Fernàndez (3), Descamps (5), Crous (2), Gascon (5).
13 Faltes personals.Tirs lliures 11/21
Triples 4 (Gascon ,Vergés, Batlle i Descamps)

Espero que aquesta setmana més del mateix 


Crec que no em vareu entendre quan vaig acabar la crònica amb aquestes paraules: demanava treball esforç, capacitat de sacrifici, confiança amb el que fem, il·lusió per millorar dia a dia.

Tal com va anar el partit podria fer la mateixa crònica d'altres vegades, lamentar-me pel mal començament del partit i elogiar-vos per la vostra lluita i el vostre esforç (sense premi), dir que estic orgullós d'un equip que no baixa mai els braços i lluita fins al final (sense premi). Però crec que hem de ser una mica crítics si mirem dos o tres detalls podem veure com vam sortir:

REBOT els primers 20 minuts va ser un desastre, ens van superar en tot moment, els vam donar segones opcions (i terceres i quartes). Els dos primers parcials van ser de 24-11 i 16-17.

DEFENSA si la setmana passada vam anar a la mitja part amb 15 faltes comeses i 5 rebudes aquesta vam anar amb 3 comeses i 13 rebudes.
 
TIR LLIURES si l'encert del tir lliure és una mostra de la concentració d'aquest equip (i cada vegada estic més convençut) aquí tenim una mostra 2/7 els primers 20 i 9/13 del 20 al 40.

El resum és fàcil: parcial de 13-0 del 2 al 8 i partit finiquitat, ens costa molt remuntar deu punts a qualsevol equip i contra més qualitat més difícil, ho intentarem fins el final, estarem a punt d'aconseguir-lo (serem capaços d'aconseguir un 44-42 27''). Però tot sobreesforç l'acabem pagant i un altre cop ens agafaran una distància còmoda (53-44 30''). Com sempre no ens rendim d'un 61-49 al 36 un altre sobreesforç ens posa al 38 61-56 i el mantindrem fins el 39 64-59. Però en l'últim minut les presses ens fan escollir les decisions menys idònies i l'últim minut ens servirà per rebre un parcial de 6-0 per deixar-nos clar que si no som capaços de jugar el nostre millor bàsquet 40 minuts no tenim cap possibilitat de guanyar contra equips amb cara i ulls.

Per part meva assumir la part de responsabilitat que em toca: perdó per confiar cegament en cadascun de vosaltres, en pensar que tots em donareu tot a la pista, perdó per avant posar l'equip al resultat, per viure amb la utopia de pensar que puc fer jugar 12 jugadors sigui el partit que sigui. Però si no recordo malament el nostre objectiu era millorar dia a dia i aprendre dels nostres errors, ser capaços de minimitzar-los fins que només els coneixem nosaltres i amagar-los als espectadors del nostre espectacle, sentir-nos orgullosos del que hem fet a la pista i no del que posa al marcador. Vam dir que era un any per aprendre i ho hem fet, no som l'equip que va començar la competició, però no ens podem conformar, si ens conforméssim no jugaríem aquesta lliga ens haguéssim quedat a Girona.

Tornar a demanar perdó per aquest atac momentani de passió i dir que per demanar perdó dels errors estic jo no vosaltres (a l'igual que per xiular hi ha l'àrbitre no vosaltres). Vosaltres amb els errors el que heu de fer no és oblidar-los sinó recordar-los perquè no es repeteixin.







Fotos: Lluís Castillo. Més fotos, aquí.

Comentaris