Júnior masculí Interterritorial: CB Parets 49 - Bàsquet Vilafant 78

CB Parets: Alvàrez (9), Heras (14), Martínez (4), Monras (9), Mira (4) -5 inicial, Clubellas, Domínguez (5), Villena (3), Giménez, Giménez, Magro (1).

Bàsquet Vilafant: Vehí (5), Vergés (15), Fernàndez (6), Crous (1), Gascon (11) -5 inicial, Palol (8), Pons (4), López (5), Batlle (23), Castillo, Descamps.
Faltes 16 Tirs lliures 11/25
Tirs de 2 29/58. Tirs de 3 3/21 (Vehí, López, Vergés)
Rebots 49 Defensius 32 (6 Vergés i Palol) Ofensius 17 (6 Palol)

28-12

Si hem de buscar alguna explicació per entendre la diferència final en el resultat són aquests dos números: 28 pilotes recuperades per 12 perdudes, perquè és l'única faceta en la que hem estat clarament superiors.

El partit ha començat amb una sortida contundent per part del Parets, parcial de 10-4 els últims minuts del primer quart que ens deixa amb un 20 -13 més que preocupant ja que remuntar en aquesta lliga ja sabem el que costa. Només queda posar-nos les piles i defensar, sempre defensar, ofensivament ens costarà molt més entrar al partit però ho acabarem fent. El partit es definirà en això: nosaltres mantindrem i millorarem el nostre rendiment ofensiu (13,17,19,29) mentre que ells no en seran capaços (20,6,16,7). Tot això basat en la defensa (com si semblés fàcil).

Al final en sumen una mes i la setmana que ve ens definirà per quina posició hem de lluitar ja que el rival està per sobre nostre a la classificació.