Preinfantil femení: Bàsquet Vilafant 30 - CB Grifeu Llançà 69

Han jugat: Íngrid, Sara, Aina, Ruth, Nora, Carla, Èlia, Laura, Eva i Martina.

Parcials: 5-8 (1-6/4-2), 10-30 (6-12/4-18), 6-20 (6-10/0-10), 9-11 (9-5/0-6).

Avui hem jugat el partit de tornada amb el CB Grifeu Llançà. Tot i el resultat del partit els entrenadors estem satisfets perquè veiem que, mica en mica, anem millorant en molts aspectes. El primer, i molt important per a nosaltres, és la intensitat. Avui hem pujat un graó més, i tot i que no hem estat intenses tot el partit, sí que ho hem aconseguit en bona part dels quarts. Ara hem de continuar treballant per saber aprofitar aquesta empenta i millorar en el nostre joc. Comencem a moure bé la pilota, a tallar i reemplaçar. Però ens falta més confiança per encarar-nos a cistella i penetrar sense por. Les vegades que avui ho hem fet ha sortit bé, o hem acabat amb una entrada o hem doblat. Hem de perdre la por a jugar un 1x1.

L'altra cosa que hem d'aprendre és no regalar pilotes a l'equip rival. Avui ens n'hem fet un fart, i com deia en Jordi, semblava que fos Nadal de tant generoses que érem: precipitació en les passades, moltes traient de fons el que suposava cistelles molt fàcils per les de Llançà, no aprofitar quan guanyàvem l'esquena a les nostres defensores i poca velocitat a l'hora de recuperar en defensa.

Ens continua faltant encert, però ja arribarà si continuem treballant bé als entrenaments. Ens queda un partit per acabar aquesta primera fase i molta feina i moltes ganes. Des de començament de temporada que anem millorant, però sabem i sabeu que podem fer-ho millor, així que a treballar!

Felicitats per aquests avenços, descanseu i dimarts ens hi tornem a posar!

PD Agrair l'ajuda de la Nora i la Martina, donar la benvinguda a la Sara que després d'una lesió avui ha pogut jugar el seu primer partit i, molt especialment, molts, molts ànims a la Carla Rebollo de tot el teu equip. Segur que aquesta vegada sí que va tot bé!






Fotos: Mercè Rodríguez.

Comentaris