Preinfantil femení: Bàsquet Vilafant 41 - CB Banyoles B 40

Han jugat: Íngrid (4), Sara (2), Aina (3), Ruth (6), Mar (3), Carla (4), Èlia (2), Laura (6), Eva (11), Carola, Xènia. Tirs lliures: 4/12. 20 faltes.

Parcials: 13-9, 7-16 (20-25), 12-7 (32-32), 9-8 (41-40).

Victòria treballada

Començàvem el partit conscients que podíem plantar cara a l’equip rival, tot i haver perdut el partit d’anada. Els dos primers quarts han servit per confirmar-ho, per creure’ns que no eren millors que nosaltres. 13 a 9 després de 10 minuts intensos. Els dos últims quarts de la primera part han estat els més fluixets del partit, hem permès alguna cistella fàcil i hem perdut pilotes tontes. Però tot i això hem arribat al descans només 5 punts per sota. Amb cinc minuts hem capgirat el marcador, parcial de 8 a 2 i ja tornàvem a estar per davant. Un cop ens hem posat per davant ha començat un intercanvi de cistelles que ha fet que arribéssim a l´últim quart amb tres punts d’avantatge al marcador. Els nervis eren cada cop més evidents i el partit ha entrat en un cert descontrol que només ha aturat el temps. Tot i perdre 4 a 6 l´’últim quart hem aconseguit guanyar el partit 41 a 40.

Comencem a acostumar-nos a fer bones passades, a tallar i reemplaçar. A penetrar, fixar el defensor i dividir. Les coses van sortint, poc a poc. Deixant de banda algun tir precipitat. Us recordem que hem de buscar la millor opció de tir. Hem vist fintes de tir i de sortida, que ens han servit com a recurs ofensiu, hem de fer-ho amb més freqüència sense por a equivocar-nos. Però el més destacat del partit han estat les ganes, l’esforç, la lluita que heu posat a la pista. Us heu merescut guanyar aquest partit i els entrenadors ens sentim orgullosos de vosaltres. Avui totes heu fet un pas endavant en defensa, heu estat agressives i això ens ha permès recuperar moltes pilotes i anotar cistelles fàcils.

Aquesta victòria ens ha de fer pensar, perquè ens demostra que si ho donem tot durant tot el partit, si saltem a per tots els rebots, si lluitem cadascuna de les pilotes, estem capacitades per guanyar a qualsevol equip. Moltes gràcies a la Xènia i a la Mar que han vingut a jugar amb nosaltres i que han treballat de valent a la pista!

Felicitats a totes per la victòria i a seguir treballant!