Sènior Femení: CB Cornellà de Terri 36 - B.Vilafant 72

Han jugat: Paula (7), Laura (7), Elena (9), Marta (11), Clàudia (4), Ruth (5), Gio (16), Eva G (2), Maria (3) i Eva V (8).
T.Ll: 10/19 8 triples (Maria, 2 Eva V, Gio, Paula, Marta, Elena i Ruth ). 20 Faltes.

CB Cornella de Terri: Planas (2), Comajuan (6), Reig (7), Puigdemont (2), Clemente, Colome (12), Ferrer, Comajuan (3) i Comas (4).
T.Ll: 9/18 1 triple (Colome). 23 Faltes. Eliminades Reig i Clemente

Parcials: 12-17, 7-15, 10-12, 7-28

Resultat enganyós.

El Cornellà ens ha fet zona 38,5 minuts (excepte al final del partit) i això, conjuntament amb el fet de jugar diumenge a la tarda, ha fet que els 3 primers quarts fossin molt espessos.

Ni defensàvem bé (més aviat malament) ni atacàvem com cal (excés de bot i manca intensitat). I això que a l’inici un parcial de 2-7 semblava que fèiem bé les coses, però res mes lluny de la realitat. La defensa passiva i l’atac dolent fa que elles es posin per davant quan falta un parell de minuts, però aleshores 2’ inspiració ofensiva ens permeten fer un parcial de 2-8 i marxar 5 amunt al final del primer quart.

El segon quart millorem la defensa i una mica l’atac, el qual fa forat al marcador, però un incident amb un parell del públic (que van ser recriminats per la seva actitud per la gent del Cornellà) ens descentra una mica i l’avantatge es queda en 13 punts.

El tercer quart és horrible. Defensa lamentable i atac encara pitjor. Per sort, tot això elles només ho aprofiten per posar-se a 9 i, als darrers 30” del quart fem dos triples consecutius que maquillen molt el quart.

I el darrer quart sí que ha aparegut el que necessitàvem: defensa molt bona, atac bo i l’encert que no havíem tingut en tot el partit (28 punts només en 10’). Això ens ha permès obtenir aquest resultat tant ampli.

Però no ens hem enganyar: si volem competir a dalt, tenim molt per millorar.

Això sí, destacar que per primera vegada totes les jugadores han anotat i 7 diferents han fet triples.