Cadet masculí: Bàsquet Vilafant 91 - Bàsquet Porqueres 57

Convocats: Arnau Pararols (3), Pep Sala (2), Nil Gironès (2), Ferran Baraut (8), Àlex Crespo (-), Pau Isidoro (5), Adrià Quintana (9), Àlex Palomeras (4), Arnau Caritg (15), Ismael Torres (11), Marc Moncanut (14), David Sedano (14).

Parcials: 23-16, 21-10 (44-26), 29-14 (73-40), 18-17 (91-57)
14/29 TLL (48,3%). 1 T3, Pau.
27 faltes a favor / 23 en contra.

Línia ascendent

Després d'un últim partit poc convincent, tot i la victòria, avui a la 11a jornada de la competició, hem tornat a recuperar les sensacions, veient aquell equip que tant ens agrada del 1' al 40'. El rival, el Bàsquet Porqueres, inferior físicament, però molt competitiu durant tot el matx, amb alguns jugadors que han donat molta guerra.

El partit en si ha estat bo, amb la mateixa dinàmica en gairebé tota l'estona. Durant els tres primers quarts hem imposat el nostre ritme sobre la pista, molt encertats en atac (més de 20 punts en cada quart), amb bona circulació de pilota. En quan a la defensa, tous en algunes accions i amb problemes en la defensa del bloqueig directe, cosa que s'ha anat solucionant. L'últim quart ha estat el pitjor de tots, sobretot els primers minuts (parcial de 6-16 del 30' al 37'), veient que el partit era nostre, ens hem relaxat, però als últims 3' ho hem arreglat amb un parcial de 12-1. El que sí que m'ha agradat de l'últim quart, ha estat la combinació de defenses, que per una banda hem executat bé (concentrats), però ens ha faltat contundència (tous).

Final doncs +34, en un partit més correcte en línies generals, però hem d'anar corregint petits errors que en partits ajustats poden ser claus, bé, que us haig de dir, l'experiència d'això ja la tenim!

Pròxima setmana, últim partit contra el Pia Olot abans de vacances, unes vacances merescudes, però hem d'acabar de fer aquest esforç per acabar l'any amb bon peu, no serà fàcil.

Felicitats a tots, ens veiem a l'entrenament de demà, descanseu.