Preinfantil femení: Bàsquet Vilafant 41 - Escolàpies Figueres 17

Han jugat: Íngrid, Sara, Daniela, Aina, Ruth, Carla, Èlia, Laura i Mireia.
Moltes gràcies a la Mireia i la Daniela per venir a jugar amb nosaltres. 

Parcials: 13-6, 9-4, 19-7.

Últim partit abans de les vacances de Nadal. Ha estat un partit atípic; Escolàpies ha vingut amb sis jugadores i hem pactat jugar sis parts. I com passa sovint en aquestes ocasions, encara que no hauria de ser així, ens hem enganxat al ritme de l'equip rival. Ens havíem proposat ser intenses, sobretot en defensa, sortir ràpid i intentar aplicar els moviments que treballem als entrenaments. Valoreu vosaltres mateixes si ho hem fet, què hem fet bé i què podem millorar.

El primer i segon quart hem sortit força bé i s'han vist algunes jugades de passar i tallar ben executades i alguns contraatacs ben realitzats tot i que hem fallat molt en les finalitzacions. El tercer quart ha estat el més fluix. Ens faltava ritme, això permetia a les Escolàpies col·locar-se en defensa i ens costava molt penetrar a la zona. Hem millorat en el quart i cinquè, però ha estat sobretot en el sisè que hem apretat una miqueta més. En defensa, ha anat força bé, tot i que no hem tingut gaires dificultats i això feia que en algun moment hi hagués una mica de relaxació.

Som conscients que arribàvem a aquest partit amb moltes jugadores que no estàveu al 100% (felicitats per l'esforç i les ganes de jugar) i que ens era més còmode adaptar-nos al joc més lent de l'equip rival, però hem d'intentar jugar al nostre ritme. És l'única manera d'aprendre. 

Felicitats per les millores tant a nivell individual com en equip (hem provat diferents finalitzacions, en diferents moments hem doblat, hem penetrat convençudes, hem passat i tallat, algunes heu estat molt atentes en defensa i heu pogut robar força pilotes). Però seguirem insistint que ens falta aquest petit canvi de xip que ens permetrà ser molt més competitives. I que els entrenadors estem convençuts que podem fer.

Ens veiem dimarts en l'últim entrenament de l'any. Descanseu i recupereu-vos les que esteu tocades!

I Bones Festes!!




Fotos: Ana Rodríguez.

Comentaris