Sènior masculí: C.B. Salt C 68 – Bàsquet Vilafant – 63

C.B. Salt C – 68 – Corominas (19), Felip (16), Piris (-), Torres (10), Collell (2) – cinc inicial – Jose
(-), Oliveras (5), Jimeno (5), Rodriguez (8), Bragulat (1), Clot (-), Feliu (2).
15/27 T1, 16/35 T2, 7/24 T3, 7 Triples, 4 Felip, 2 Rodriguez i 1 Corominas. 20 Faltes, Cap Eliminat. 34 rebots (7 Torres), 64 Val (20 Corominas)

Bàsquet Vilafant – 63 – Quintana (9), Sergi (6), Brun (7), Àngel (-), Youssef (12) – cinc inicial – Casteys (-), Ivan (5), Paulí (3), Sajet (-), Pere (14), Castillo (3), Nebot (4).
10/22 T1, 22/52 T2, 3/12 T3, 3 Triples, Ivan, Castillo i Quintana. 24 Faltes, Cap Eliminat. 42 rebots (9 Sergi i Brun), 30 Def (7 Sergi), 12 Of (4 Brun), 57 Val (15 Brun i Sergi)

Parcials: 12-12, 21-16 (33-28), 18-13 (51-41), 17-22 (68-63)

Derrota en el partit endarrerit per les pluges del passat diumenge a l’Alt Empordà.

Bon inici de partit, sobretot en defensa, que ens ha portat fins al màxim avantatge al 8’ de +5 (7-12). Allà han aparegut els primers errors defensius. 2 triples dels seus pivots (n’han fet 6 dels 7 del seu equip i sabíem que eren tiradors) posaven el 15-12 al 11’. La igualtat s’ha mantingut fins al 18’ llavors un 7-0 pels locals els ha permès anar als vestidors amb 5 punts d’avantatge. Des de la meitat del segon quart ens esperaven amb una 2-1-2 que l’únic que ens ha portat és a perdre concentració en defensa i a permetre a Corominas a entrar en el partit: 6 punts en els darrers 5’ del quart per acabar en 19.

Parlem al descans de com atacar la zona i de no perdre l’esma en defensa i potser millor que no haguéssim descansat. 12-5 en 6’, amb 1 sola pilota a dins en tot aquest temps, 2 triples més dels pivots visitants i -12 al marcador. Un desastre. Confirmem que hem anat a jugar amb massa gent que no aporta res (3 jugadors sumen -14 de valoració, perdent 8 pilotes i fent 0/5 de tirs de camp). Fem la goma fins al final del quart (primer un 0-6 després un 6-2) per acabar 10 a sota al final del 3r quart.

Comencem el darrer quart fent el que amb la zona se’ns havia oblidat, córrer! Defensem com toca, donem velocitat al joc i al 33’ 55-52 (4-11 en 3’). Però un altre triple del pivots i 4 punts consecutius de Corominas, posen altra cop el +10. Alternem defenses, traiem el caràcter però no n’hi ha prou.

Moltes preguntes per fer-nos, les respostes les trobarem en vosaltres o no. És difícil d’entendre que tirem 5 vegades més que el rival, agafem 8 rebots més, que la suma As+PP+PR sigui +9 i la del Salt +4 i no tinguem opcions de guanyar el partit. Això sí, tots el % són pitjors que el rival.

A continuar treballant esperant que un dia canviem el xip ofensiu.