Cadet masculí: Bàsquet Vilafant 85 - CB Bescanó 45

Convocats: Arnau Pararols (np), Pep Sala (12), Nil Gironès (4), Ferran Baraut (17), Pau Isidoro (13), Adrià Quintana (-), Nil Cortada (3), Arnau Caritg (9), Ismael Torres (11), Marc Moncanut (4), David Sedano (10), Andreu Nistor (2).

No convocats: Àlex Crespo i Àlex Palomeras.

Parcials: 23-8, 31-10 (54-18), 16-13 (70-31), 15-14 (85-45).
3/11 TLL (27,2%). 2 triples, Isidoro i Cortada.
12 faltes a favor / 11 en contra.

Hem de ser més exigents amb nosaltres mateixos

Últim partit de la primera volta, contra el CB Bescanó, un rival situat a la part baixa de la taula.

Sortida molt intensa en defensa que generava automàticament els nostres atacs, atacs molt fàcils. Això ens feia anar a la mitja part amb el partit resolt (+36).

A la segona part hem desconnectat completament i ha estat un intercanvi de cistelles fins al final del partit. De guanyar la primera part de 36 a només guanyar de 4 la segona. Queda clar que hem afluixat, i quan deixem de jugar al màxim de les nostres possibilitats som un equip guanyable per qualsevol equip. D'aquí en surt el títol de la crònica.

El resultat vist de primeres és molt bonic i es pot pensar, què més volen els entrenadors si han guanyat de 40? Però anem a analitzar vàries coses; com pot ser la diferència entre la primera i la segona part? Desconnexió. Si desconnectem, fallem en els mateixos aspectes que portem setmanes dient (coses que abans fèiem perfecte) i que havíem recordat durant la setmana i recaltat abans de començar el partit. Fallar en un aspecte també comentat, ens porta a encaixar 6 triples, masses no creieu? I la concentració? Els canvis de defensa després de fer una cosa concreta han estat de riure, no pot ser que dos defensin d'una manera i els altres 3 d'una altra completament diferent. I en atac, hem posat en pràctica tot el que ens interessava? Sabem que moltes coses són noves i no és fàcil fer-les amb poc temps d'aprenentatge, per això hi seguirem treballant, però la concentració no pot faltar mai. Ah i me n'oblidava, l'encert del tir lliure als partits cada setmana és més ridícul, aquesta setmana ja rondem el 20-30%, seguirem baixant o hi posarem remei?

El paràgraf anterior és el que ens fa pensar que HEM i HEU de ser més exigents amb vosaltres mateixos. El millor de tot és que PODEU ser-ho, perquè nivell en teniu més que suficient; per això cada dia us heu de demanar més i ser més exigents, més ambiciosos.

Acabem la primera volta doncs, amb un balanç de 11 victòries i 3 derrotes; les sensacions són més que bones, però lo ja parlat, podem anar a més, i si ens exigim tots una mica més, podrem fer el pas endavant que ens falta i donar un salt de qualitat encara més gran i aspirar a tot. Depèn exclusivament de nosaltres això, ja ho sabeu. Treballarem fort per aconseguir-ho!

Agrair també la participació de l'Andreu i en Nil, jugadors de l'Infantil, que durant la setmana van treballar dur amb nosaltres i s'han guanyat l'oportunitat d'estar convocats pel partit. Han debutat i han complert als dos costats de la pista, bona feina.