Infantil masculí: CB L'Escala 86 - B.Vilafant 48

Han jugat: Marc M., Marc S., Arnau, Miki, Pibe, Nil, Font, Max, Ayats, Joan i Andreu.

Ensopegada amb la mateixa pedra per tercera vegada. Tot i millorar els errors de la setmana passada fent un bon inici de partit deixant un primer període amb 10-7 al marcador, una mala defensa ens dóna un segon de 15-4. Si li sumem que les individualitats mai son una bona solució per recuperar una baixa concentració en la defensa ens carreguem un tercer de 11-2. Però per sorprenent que sembli aquest últim dona una espurna de motivació a la banqueta que amb un gran esforç triem un mínim de bàsquet posant un últim parcial de 15-11, deixant un 51-24 poc esperançador a la mitja part.

Canvi de mentalitat per començar la segona part i poc a poc recuperem sensacions amb un 6-3 i 7-10, bon inici però massa confiança ens far deixar de treballar i ens tornen agafar el ritme d’una manera aplastant repassant-nos amb un 18-2 irrecuperable. Ja amb el partit decidit ens regalen un deixat 4-9 sens cap esforç.

Un partit on hauríem d’ haver demostrat un seguit de millores només ha deixat clar que som poc constants en la nostra exigència com equip. Ens hem de creure que treballant tenim molt mes qualitat de la que demostrem.



 Fotos: Nuri Roqué. Més imatges, aquí.

Comentaris