Júnior masculí al Torneig de Salt 2015

Bon torneig el que hem disputat a Salt. Comencem d’hora el divendres, amb el primer partit contra el Salt A, a les 9:30h, comencem força endollats i als pocs minuts deixem el matx enllestit. Alternem defenses 1-2-2, amb 1-3-1, la primera la tenim més verda, la segona molt més fluida.

A primera hora de la tarda, ens preparem per el partit contra el Marc Gasol, un rival més potent, sortim d’inici amb una defensa individual, amb molta intensitat, que els sorprèn i fa que agafem suficient avantatge que durant el partit només anirem gestionant de manera seriosa.

El tercer partit contra el Sant Gregori: comencem a fer moltes més rotacions pensant en el últim partit del dia, sortim força adormits i després de l'ensurt inicial, al final de la primera part deixem el matx enllestit, alternant defenses com en el primer partit contra el Salt A.

L’últim partit del dia contra el Salt B, un rival conegut per a nosaltres (la final de l’any passat i el Campionat de Catalunya de Cadaqués), tornem a fer un dels nostres millors partits, amb una defensa individual empalagosa, i molt encertats en atac (sobretot des de la línea de 3 punts). La segona part, s’embolica una mica amb diverses tècniques (inclosa una desqualificant un tant injusta), però les diferències no perillen i guanyem el nostre millor partit del dia.

Comencem el dissabte contra la Salle Girona: sortim amb un equip més de contenció, sabent que una nova victòria ens porta de cap a la final, partit plàcid, que als pocs minuts ja dominem i tornem a jugar la tàctica de gestionar-la sense "apabullar".  Partit enllestit i a dinar, sabem que el nostre rival a la final serà el Marc Gasol, que a primera hora del matí s’ha desfet del Salt B.

Últim partit del dia contra el Sant Narcís: victòria més plàcida de l'esperat, el que ens ha permès dosificar jugadors i reservar tocats.

Anem amb els jugadors de passeig i fem que desconnectin durant un parell d’hores, molts estan molt garratibats i altres tocats del turmell.
Una hora abans del partit i canviant la dinàmica d’altres vegades els fem dutxar i que relaxin el cos, sembla que per a molts funciona i recarreguen bateries, xerrada al vestuari de 20 minuts i a punt per l’enfrontament final.

Comença el partit amb retard sobre les vuit del vespre a causa de les altres finals i el lliurament de trofeus.

Sortim de nou amb una defensa individual que mantindrem durant els 40 minuta de partit. Tornem a sortir endollats i aviat agafem deu punts d’avantatge que gairebé mantindrem durant tot el partit per fer-la pujar fins als vint de diferència final.

Gran torneig dels jugadors, màxim encistellador de la lligueta per a A.Vergés, i millor jugador de la final per a P.Gascón, que podria haver estat per a qualsevol dels jugadors del Vilafant.

Com a reflexió final, haurem de tenir més paciència a l’hora d’atacar la zona que ens fan de manera habitual, i sobretot, que som un equip, els problemes individuals, es parlen de manera individual, no afecten al grup, recordar que som un equip, un de sol no funciona, o s’adapta al grup o ell mateix es desconnecta, treballem com equip, guanyem com equip, perdem com equip i HO CELEBREM COM EQUIP.

Felicitats nois, quan voleu sou molt grans.