Júnior masculí: Universitat de Vic 71- Bàsquet Vilafant 88

Parcials: 23-27, 16-18, 9-26, 23-17

Ja tocava

Després de molt de temps un partit ha caigut del nostre costat, ja quasi ni ens en recordàvem del que era guanyar un partit, la diferència entre aquest i els altres només ha estat una: han entrat els tirs. La defensa ha estat de menys a més arribant a rebre només 9 punts al tercer quart.

El rebot l'hem dominat com fem últimament (35 a 45) i hem arribat amb una petita diferència a la mitja part (6 punts), i a l'igual que la setmana passada ells van acabar fent zona abans del descans.

Només tenim una mica de visió de futur ja es veia quin tipus de defensa farien servir a la sortida del tercer període, però aquesta vegada ho hem brodat, parcial de 0-12 en cinc minuts i de 39-45 a 39-57, 2 punts de ells i un altre parcial de 0-10 en 2 minuts per anar a un 41-67 i deixar el partit decidit. A partir d'aquí ens hem deixat anar una mica i en 12 minuts em rebut 30 punts, però després dels últims partits és el de menys.

Com sempre veig un partit diferent que la majoria de vosaltres: després de que l'equip guanyi tres jugadors surten decebuts amb la seva actuació personal (20 punts, 17 rebots, 13 assistències i 13 pilotes robades entre tots tres) potser haurem de pensar altres coses i deixar-me a mi decidir que és important per l'equip (no parlem d'altres coses com quants punts fa el que jo defenso que no surt als números).

PD No sé si és important, però de moment comencem millor que la primera volta i millor que com la vam acabar.