Mini Masculí: B.Vilafant Taronja 35 ˗ CEB Girona Negre 85

Varen jugar Pau V, Albert, Àlex C, Jan, Isaac i Pau S, i ens van ajudar els preminis Mar, Jofre i Pep. Moltes gràcies a tots tres, heu fet una feina molt bona, i intensa. Felicitats.

Acabarem la primera volta de la lliga, amb un partit molt difícil, a la vegada que és d'aquells partits que fa il·lusió de jugar, contra un molt bon equip, segurament el més complert de tota la lliga.

Era un molt bon moment per seguir aprenent i creixent, i crec que ho hem aconseguit.

Ens queden moltes coses a millorar per està al nivell d'equips com a aquest però per això hi treballem cada setmana.

Problemes en defensa. Hem tingut moltes dificultats amb el balanç defensiu, fa setmanes que hi treballem però sembla que de moment encara no som capaços de solucionar aquests problemes, sovint però es deu més a una desconnexió, de segons, que no de saber el que volem fer. Hi seguirem treballant, que és on pensem tenim més marge per créixer.

En atac molt satisfets. Comencem a fer nostres alguns dels conceptes que volem treballar, i comencem a fer atacs de molta qualitat, tècnica i tàctica, amb bons espais i moviments i sent solidaris, bona selecció dels llançaments i bones transicions, hem de millorar encara més la sortida de pressió i la elecció dels recursos tècnics en alguns moments per resoldre algunes de les situacions que ja coneixem. Tot i així la progressió és evident i notable.

Tanquem doncs la primera volta amb bones sensacions i amb un balanç positiu de la feina feta i amb vistes a consolidar i seguir creixent en tots aquests elements que hem comentat, i nosaltres per a fer-ho només coneixem una manera. Bon cap de setmana i 

Treball, treball i treball



Fotos: Amàlia Anglada.

Comentaris