Mini masculí taronja: CE Palamós 84 - B.Vilafant 72

Vàrem jugar: Pau S., Pau V., Àlex C., Jan, Albert, Sergi C. i ens van venir a ajudar en Pep i en Toni, moltes gràcies a tots dos.

Work in progress


A priori teniem un partit disputat, i estem segurs de que el vàrem disputar fins al final del partit. Sense que serveixi d'excusa, jugar amb 8 jugadors és una mica complicat i tot i així vàrem mostrar un alt nivell de feina quasi bé tots els quarts, i el que per nosaltres és més important durant quasi bé tots els minuts de cada quart. El resultat va ser un bon grapat de punts i creiem que en general el partit va se divertit de jugar i de veure.

Fa unes setmanes ens feiem evident a nosaltres mateixos una baixada en el rendiment que, en la nostra opinió era deguda a una baixada notable en la concentració, i creiem que aquesta etapa la tenim pràcticament superada. Ataquem i defensem millor i durant més estona i això només pot portar-nos a millorar setmana rera setmana. Així SÍ!

Conseqüència d'aquesta "re-connexió" és la notable millora en els rebots, capitanejada per l'Albert a qui volem felicitar especialment, per aquesta "feina" que no té el reconeixement que es mereixeria. 

Encara ens queda un partit molt difícil per acabar la primera volta, i sabem que el primer de la segona també ho ha de ser, i és en aquests partits on podem veure tant la feina feta com la feina que ens queda per fer.

Esperem que els mals resultats (a nivell de marcador, que ens importen ben poc) no ens desanimin i seguim aquesta progressió, que de ser així es farà notar a final de temporada i en temporades properes.

Bon cap de setmana, ens veiem dimarts per seguir amb el
Treball, treball i treball



Foto: Amàlia Anglada, Sònia Simon.

Comentaris