Sènior femení: BC Fontajau 46 - B.Vilafant 66

B.Vilafant: Paula , Laura (7), Elena (12), Marta, Clàudia (12), Ruth (2), Gio (31), Eva G. (2), Maria i Eva V.
T.Ll: 9/17 3 triples (2 Gio i Laura). 19 Faltes.

BC Fontajau: Farreras (3), Ribau (9), Castillo (5), Montoya (16), Carreras (2), Candelario (2), Triola, De Asis II (9).
T.Ll: 10/23 4 triples (Ribau, 2 Montoya, De Asis). 17 Faltes.

Parcials: 7-13, 16-21, 15-14, 8-18

Recuperem sensacions

Després de jugar amb els dos primers classificats, ens presentàvem a Girona amb la necessitat de recuperar les sensacions en atac, però amb el handicap d’un parell jugant enfebrades i la Maria lesionada a la primera part.

Amb això hem sortit a competir i el primer quart hem superat la seva pressió tota la pista de forma brillant que ha fet que la traïssin després d’un 0-6. Amb tot, el seu atac incidia cada vegada en el joc interior de forma que teníem moltíssimes dificultats en aturar-les. Un nou parcial de 0-5 ens deixava 6 amunt al final del primer quart.

El segon quart ha estat marcat per un intercanvi de cistelles i per cada mini parcial nostre elles el tornaven fins a 2’ del final, on, un canvi defensiu nostre ens ha permès córrer molt, ha arribat l’encert exterior i, després d’un triple seu que les posaven a 2, hem respòs amb 2 triples seguits més un 0-7, que ens deixava 11 amunt i el Fontajau molt tocat.

Després del descans elles han sortit mes endollades en el tir exterior i amb 2 triples consecutius s’apropaven al marcador. Però hem sabut atacar bé i amb paciència en bona part dels atacs, i amb un nou canvi en defensa, mantenir les distàncies al marcador arribant 10 amunt al final d’aquest quart.

I al darrer l’encert en el tir, la velocitat en atac i una bona defensa ens ha permès arribar a la diferència final amplia però que ha estat fruit d’un molt bon treball davant un equip molt competitiu.

Destacar l’esforç de les dues Eves que estant amb febre han volgut jugar ajudant a l’equip, esperar la recuperació ràpida de la Maria i les sensacions en atac que recuperem algunes i que, les poques que ens falten segur que en els propers partits ho aconseguiran.

Agrair els ànims i suport dels aficionats que ens han acompanyat (Adrià, Ivan, Carles, pares i mares, germans, xicots, ...).