Cadet masculí: CEB Girona C 64 - 57 Bàsquet Vilafant

Convocats: Arnau Pararols (5), Pep Sala (4), Nil Gironès (4), Ferran Baraut (8), Àlex Crespo (1) Pau Isidoro (2), Adrià Quintana (2), Àlex Palomeras (np), Arnau Caritg (21), Ismael Torres (3), Marc Moncanut (2), David Sedano (5).

Parcials: 13-17 / 13-9 (26-26) / 24-14 (50-40) / 14-17 (64-57)
8/28 TLL (28,6%).
22 faltes a favor / 17 en contra.

"HO TORNAREM A INTENTAR"

Partit de tornada contra el CEB Girona C, el qual sabíem que no seria fàcil ja que a casa la victòria va caure de la nostra banda però només per 4 punts de diferència.

Bon inici de partit, on ens ha sortit tot, i ens hem posat 4-15 a favor al 6'. Després de temps mort local, el Girona ha pujat la intensitat i juntament amb un jugador de reforç que han portat (sort n'han tingut d'aquest jugador) i han igualat les coses. Hem arribat a la mitja part amb el marcador empatat.

L'inici del tercer quart ha estat molt negatiu per nosaltres, el rival ha sortit molt entonat i nosaltres hem perdut l'encert a cistella. Amb el 7-0 de parcial hem anat a remolc tota la resta de partit, i ho hem intentat tot (canvis defensius, arriscats, però els havíem de fer) i hem lluitat fins al final, però l'encert exterior del rival (6 triples) i la nostra presa de decisions (pilotes perdudes) i el nefast encert des de la línia de tir lliure (8/28) no ens ha permès optar més. Una llàstima, però molt contents amb l'actitud dels jugadors que tot i arribar a perdre de 14 punts cap a final del tercer quart no han baixat els braços i s'ha seguit competint fins al 40'.

Així doncs ens trobem amb un partit que no hauríem d'haver perdut i tres bones oportunitats que hem deixat escapar per aconseguir avantatge sobre els rivals que també treballen per estar al dalt de la classificació.

L'objectiu segueix sent possible, treballarem al màxim per aconseguir-lo i a la pròxima no fallarem.