Cadet masculí: FD Cassanenc 39 ˗ B.Vilafant 80

Convocats: Arnau Pararols (8), Pep Sala (11), Nil Gironès (12), Ferran Baraut (16), Àlex Crespo (-) Pau Isidoro (-), Adrià Quintana (-), Àlex Palomeras (9), Arnau Caritg (9), Ismael Torres (8), Marc Moncanut (2), David Sedano (6).

Parcials: 11-14 / 11-29 (22-43) / 8-16 (30-59) / 9-21 (39-80)
8/26 TLL (30,8%). 2 triples, Pep i Ismael
15 faltes a favor / 12 en contra.

Dia internacional de la no defensa

Així ho ha expressat un jugador de l'equip, i no hi podria estar més d'acord. Sí, tot i el resultat, tot i encaixar només 39 punts, només 8 més que a l'anada, malgrat tot això, avui no s'ha defensat com tocava.

El rival, el FD Cassanenc, amb barreja d'infantils i cadets de 1r any, poca cosa ha pogut fer contra el nostre físic (tot i que som també de 1r any). Això sí, l'equip té molt clar a què juga, circulen molt bé la pilota i han deixat detalls sobre el parquet realment espectaculars. No dubto que l'any vinent aquestes pallisses que s'emporten seran completament al revés. Aquesta història nosaltres l'hem viscuda. Felicitats al Cassanenc pel partit.

Sobre el partit, comentar que la plantilla ha arribat 10 minuts abans de començar el partit per problemes amb l'autobús, i això té conseqüències: escalfament ràpid i pobre, entrem al partit amb falta de ritme, falta de concentració i parcial del primer quart 11-14 a favor.

La resta del partit ja ho hem parlat, intercanvi de cistelles constant i en els moments que decidíem pujar la intensitat en defensa aconseguíem parcials molt favorables que són els que finalment han marcat la diferència al marcador. Una victòria més, però avui no s'han complert les expectatives que teníem.

Cada vegada queda menys, cada cap de setmana estem fent un pas més, jugant millor i acostant-nos a l'objectiu, però el d'avui no es pot tornar a repetir, no afluixem ara nois!