Infantil masculí: CB Quart 88 – B.Vilafant 51

Jugadors: M. Maurell, Lluís, M. Sanchez, Arnau, Miki, Jordi, Pibe, Max, Ayats, Joan, Nil i Andreu.

Una nova ensopegada que compta com a victòria. Els del Quart es presenten amb 7 jugadors donant així per perdut el partit.

Amb 12 jugadors que érem podríem haver ofegat als contraris amb molta intensitat des del primer minut a pista, però es va quedar només en un propòsit.

El partit es va començar una vegada més deixant la concentració al vestuari i cometent els mateixos errors dels últims partits. Deixant rebre i sent superats a cada jugada demostrava la tova defensa que es va mostrar en el primer període que ens enfonsa les ganes d’atacar sumant així 6 pts per els 15 encaixats per el rival. Però amb ganes de no perdre el ritme del partit ens posem les piles en atac però no va servir de molt donat que la situació defensiva no canviava en cap moment del partit (15-6, 10-8, 9-2, 12-10, 7-2, 15-6, 15-2 i 8-15).

Una vegada més l’actitud marca un paper molt important enfosquin la imatge d'un equip que sap fer moltes coses que falten per demostrar.