Júnior masculí: Bàsquet Vilafant 67 - FC Martinenc A 82

Partit contra un rival de la part alta de la taula que ens ha demostrat el perquè de la seva classificació.
Hem començat força bé, amb alternatives curtes que han deixat el primer període igualat (22-23): igualtat en l'encert exterior (3 triples per banda) i en el joc fet. Un jugador visitant va començar a mostrar de que va això, 12 punts en deu minuts (ja ens va fer 30 al partit d'anada). Per sort teníem la lliçó apresa i vam ser capaços de baixar el seu rendiment (" només " 21 punts al final del partit).

El segon període un mica més del mateix, agafen una renda de 6 punts gràcies a 3 triples seguits però serem capaços de igualar al final del quart (36-36) però nosaltres només farem un triple (l'ultim per part nostre ja) el que evidencia que en el referent a la efectivitat ja ens superen.

La segona part suposava més del mateix, però no va ser així: ells van posar una marxa més i per nosaltres ja van ser inabastables, 10 punts de desavantatge al tercer període (15-25) coincidint amb l'única part en la que no van fer cap triple (van acabar amb 9). Aquesta diferència ja serà massa gran i a sobre encara l'augmentaran amb cinc punts més de diferència els últims deu minuts (15-20) per deixar el resultat final en 67-82 .

Al final del partit, tot i el resultat, surto content perquè vam ser capaços de fer tot el que vam dir que s'havia de fer però com vaig dir una vegada la diferència és fer-la o no fer-la i ells la van ficar més vegades que nosaltres, o sigui que res a dir.