Júnior masculí: Bàsquet Vilafant 70- CEEB Tordera 74

Parcials: 16-20,17-17,24-18,13-19

Per carnaval tot s'hi val, o no

Partit de la segona volta contra un rival conegut, en principi més dèbil tenint en compte els precedents, victòria a casa seva i classificació per sota nostre amb una victòria.

Però la realitat és una altra: mai hi ha rival fàcil, i en aquesta categoria menys, les dificultats existeixen però hem d'aprendre a lluitar amb això, buscar alternatives i no excuses, és un esport d'equip i les baixes s'han de suplir amb la resta del equip, tenim una edat que hem de començar a cuidar-nos les lesions, que no es poden arrossegar durant mesos i si cal parar es para.

En relació al partit, molt poca cosa a dir. El de sempre dominem el rebot però no en fem prou. Som molt pitjors en percentatge de 2 (22/56, 25-40), i en tir lliure només una mica per sota (11/21, 15/23). En canvi al triple guanyem el duel (5/20, 3/15), però també serà insuficient. Només som capaços de defensar un quart (en realitat 8 minuts), que explica el partit, parcial de 19-8, però som incapaços de tancar-lo i en dos minuts rebem un 3-10 que ens deixa 57-55 amb els famosos 10 minuts per acabar.

A l'últim període en cinc minuts parcial de 3-13 que els deixa 8 punts per sobre (60-68) i amb la nostra facilitat anotadora ja sabem què significa. Com sempre ho donem tot en defensa i els deixarem sense anotar tirs de camp, però amb 6/6 en tirs lliures (la importància dels tirs lliures al final del partit l'he comentat alguna vegada?). Nosaltres farem un 5/11, en l'últim quart, però tot i així ens posarem a 2 a falta de 29 segons, farem una bona defensa i recuperarem la pilota amb 12 segons per finalitzar. Però la disfressa de superhome es va quedar al carnaval de Roses i vam ser incapaços d'acabar de forma satisfactòria: amb tres segons farem una falta que només servirà per eixamplar la diferència i deixar el resultat final 70-74.

Per acabar només esperar estar a tope la setmana que ve, com veieu sóc molt exigent.