Preinfantil femení: Bàsquet Vilafant 66 - CE Caldes de Malavella 47

Jugadores: Ingrid, Sara, Alena, Ruth, Núria, Carla, Laura, Eva, Carola i Xènia.

Parcials: 22-10, 12-11 (34-22), 16-7 (50-28), 16-19 (66-47).
15 faltes. Tirs lliures: 0/2.

Hem començat el partit molt adormides. Les jugadores de l’equip rival entraven a cistella amb massa facilitat i nosaltres no teníem la concentració adient, això ens ha costat un mal resultat inicial (2-10). La reacció ha sigut molt bona, la intensitat defensiva ha fet que aconseguíssim un parcial de 20 a 0 amb 5 minuts. A partir d’aquí hem mantingut aquelles ganes que ens fan recuperar tantes pilotes durant els partits. Hem arribat al descans amb el resultat de 34 a 21. Un bon parcial tot just després del descans ens ha donat tranquil·litat (+22). El sisè quart ha sigut fluix degut a la relaxació en defensa i a les males decisions en atac. Els dos últims quarts han sigut molt igualats i s’han convertit en un intercanvi de cops constant que han provocat un resultat final de 66 a 47.

Després d’un mes de febre, lesions i pocs entrenaments com cal, el balanç del partit ha sigut positiu. Deixant de banda el primer quart, on encara estàvem dormint, s’han vist coses interessants: bones accions tècniques i tàctiques que ens fan estar satisfets. Alguns cops hem amenaçat el tir abans de decidir botar o passar, hem fet bons contraatacs, s’han vist bones passades, moviments respectant l’espai i petits detalls tècnics interessants. Però ens queda molta feina per fer si volem seguir millorant.