Preinfantil femení: BC Torroella 43 ̵ B.Vilafant 56

Jugadores: Ingrid, Carla, Laura, Ruth, Carola, Estela, Mireia, Daniela.
Parcials: 12-12, 4-16 (16-28), 18-13 (34-41), 9-15 (43-56).
T.ll: 2/11

Ens hem presentat al partit amb moltes baixes. Érem cinc jugadores preinfantils i tres minis, Estela, Daniela i Mireia, a les que agraïm profundament la seva presència. Així com a la Carola que ha fet l’esforç de jugar el partit tot i estar lesionada.

Hem començat el partit adormides, sense intensitat ni concentració. Perdíem 8 a 4 després del primer quart. Un cop hem comprovat que així és impossible guanyar partits ens hem posat les piles i els tres quarts següents ens han servit per posar-nos per davant en el marcador, gràcies a l'actitud en defensa bàsicament (16-28).

La mitja part no ens ha ajudat massa. Hem tornat a baixar el nivell i l’equip rival ens ha guanyat el quart 10 a 4. S’han arribat a posar a dos punts i han fallat dos tirs lliures. A partir d’aleshores hem tornat a aixecar el cap i hem arribat al sisè quart set punts per sobre. Les cames començaven a fer figa i ens hem proposat aprofitar l’atac per descansar una mica. La veritat és que anàvem amunt i avall, no treballàvem les jugades i ens precipitàvem constantment. Els últims 10 han sigut prou bons, hem demostrat que sabíem moure la pilota amb criteri i no hem permès cistelles fàcils a l’equip rival. Us felicito per l’esforç que heu fet totes però heu d’extreure una lliçó d’aquest partit: quan no posem tot el que teniu dins, ens pot guanyar qualsevol equip.