Sènior femení: B.Vilafant 75 - Cornellà de Terri 39

Bàsquet Vilafant: Paula (5) , Laura (10), Elena (14), Marta, Clàudia, Ruth (15), Gio (13), Eva G (2), Maria, Eva V (16) i Emma.
T.Ll: 6/19 5 triples (Eva V, Paula, Elena 2 i Ruth). 22 Faltes.

CB Cornellà de Terri: Planas, Comajuan (6), Reig (11), Puigdemont (2), Colome (8), Ferrer (2) i Comajuan (8).
T.Ll: 10/24 1 triple (Colome). 19 Faltes. Eliminades Reig i Comajuan

Parcials: 25-15, 18-11, 15-8, 17-5

Partit de menys a mes defensivament.


L’inici de partit ha estat marcat per la nostra nefasta defensa. Els dos primers quarts han estat molt dolents defensivament: toves, sense tancar cap penetració ni rebots, fent faltes sense sentit quan ja tenien bonus.

Per sort (i per qualitat), hem tingut un encert molt elevat en el tir exterior (els 5 triples han estat a la primera part), hem sortit molt bé al contraatac, hem mogut la bola bé i amb algunes accions de molta qualitat. Llàstima que en tirs lliures hem estat molt fluixes. Això ens ha permès anar agafant diferencies paulatinament fins arribar als +17 al descans, però sabent que si no milloràvem en defensa, la inspiració ofensiva no podia continuar.

I així ha estat, la progressió en defensa ha estat molt bona, permetent només 13 punts en 20’, i en atac sense l’encert de la primera part, però amb rapidesa, accions de qualitat i caràcter hem assolit la diferència final.

Agrair l’ajuda de l’Emma (només ha mancat encert en un gran partit) i la participació de la Gio en una setmana difícil per ella.





Fotos: Marçal Escobedo. Més imatges, aquí.

Comentaris