Sènior masculí: Bàsquet Vilafant 64 – 73 CB Olot “A”

Bàsquet Vilafant – 64 – Casteys (7), Albert (2), Sajet (5), Pere (12), Brun (9) – cinc inicial – Gerard (6), Ivan (2), Andreu (2), Pau (3), Sergi (12), Àngel (4), Youssef (-). 15/25 T1, 23/58 T2, 1/7 T3, 1 Triple, Castillo. 22 Faltes, Cap Eliminat.

CB Olot “A” – 73 – Gonzàlez (21), Fortet (10), Pineda (17), Mora (4), Planella (2) – cinc inicial –
Espinosa (2), Bramon (8), Xancó (9). 11/19 T1, 19/40 T2, 8/19 T3, 8 Triples, 3 Xancó, 2 Boasa i Pineda i 1 Gonzalez. 24 Faltes, Eliminat, Pineda al 36’.

Parcials: 17-24, 23-5 (40-29), 7-23 (47-52), 17-21 (64-73)
Derrota greu davant un rival que passa a ser directe i ara amb el bàsquet average en contra.

Bon inici del partit (9-3 al 3’) que es trenca amb 4 triples consecutius dels garrotxins per deixar de defensar fins al final del quart.

Segon quart perfecte en defensa i molt efectiu en atac.

Quan busquem la continuïtat en el joc i guanyar bones sensacions en tots els jugadors, desapareixem incomprensiblement al tornar del descans i encaixem una derrota molt preocupant, en especial per l’actitud en la pista de masses jugadors.

Toca reflexionar, detectar entre tots els problemes i solucionar-nos quan abans millor si volem redreçar la situació.