Trobada de les escoletes del Bàsquet Vilafant 2007 i CB Albera Peralada

A PUNT PER COMENÇAR LES DIADES !!!

Han jugat: Teo Elia, Abril Elia, Mar Isidoro, Àlex Dinu, Irene Aparicio, Martí Díaz, Georgina
Rocas, Laia Pons, Estel Cebrià, Erica Villegas, Ivan Campos i Laia Tejero.

Primer partit amistós a casa, contra el mateix rival al que ja ens vàrem enfrontar al mes de novembre. Ha sigut un partit molt igualat, amb dos equips que han demostrat que han millorat molt, tant individual com col∙lectivament, des de la nostra visita a la seva pista.

Han passat quasi tres mesos des de llavors, i hem pogut comprovar que:

• Els nens/es de l'equip tenen molt ben assimilades les normes del joc, ja que han sabut desplaçar­-se botant, passant­-se la pilota entre ells i preparar-­se per llançar sense cometre gaires infraccions.

• Han entès molt bé els conceptes del joc col∙lectiu. Hem col∙laborat molt bé tots plegats, tant en atac, on hem fent servir correctament el bot i les passades als company que tenien desmarcat; com en defensa, on tothom ajudava.

• Han millorar els seus fonaments tècnics ofensius; han botat fluidament, han fet bonespassades, han finalitzat correctament moltes jugades (els defensius no els hem treballat prou encara).

Però, sens dubte, el més important és que tots el jugadors han gaudit del partit, que TOTS han participat del joc, tant en defensa com en atac, i que han sabut demostrar a la pista tot el que han après durant aquest primers mesos de la temporada.

Agrair als nen/es la seva excel∙lent actitud a la pista i a la banqueta. L'equip d'entrenadors continuem molt satisfets del treball i les ganes d'aprendre que demostren a cada entrenament. Aviat començarà la temporada de DIADES. El 8 de març ja tenim concertada la primera a Banyoles amb aquest grup; i avui ens han demostrat que ja estem a punt per participar­-hi amb garanties.

I demà... ens veiem a l'entrenament per continuar aprenent i gaudint del bàsquet !!!











Fotos: Pepe Socorro, Esther Garcia, Marta Cruz.
Més imatges, aquí.

Comentaris