Crònica Preinfantil femení: Bàsquet Vilafant 72 – 67 Vedruna Palafrugell

Jugadores: Ingrid, Sara, Estela, Aina, Ruth, Mar, Eva, Laura, Èlia, Amàlia.

Parcials: 19-25, 16-15 (35-40), 10-7 (45-47), 16-14 (61-61). Temps extra: 4-4 (65-65), 7-2 (72-67).
Tirs lliures: 4/23

Partit fluixet el que hem jugat l’últim dissabte al pavelló de Vilafant. Ens havíem proposat tres coses abans de començar el partit i, lamentablement, no les hem fet prou bé. La primera cosa, la de sempre: donar-ho tot. Fins que no hem vist que l’equip rival ens passaria per sobre si no defensàvem seriosament no hem decidit posar-nos les piles. Teniem una mitjana de punts encaixats per partit de 44. Avui, al descans ja ens n’havien fet 40! Segon punt, el rebot. Portem setmanes insistint en aquest aspecte, molt important durant el joc. Doncs avui ens han agafat una pila de rebots en atac, els hi hem donat segones, terceres i, fins i tot quartes oportunitats i això ens ha costat moltes cistelles. Última cosa que ens havíem proposat: la sortida de contraatac. De les tres és la que hem fet millor, tot i així cal que ho treballem molt més perquè agafem els mecanismes adequats.

A veure noies, cal que tinguem molt present aquest partit de cara al que resta de temporada. Avui hem après una bona lliçó. La pregunta que ens hem de fer abans del partit no és si l’equip rival és bo o dolent, si corren molt o poc, si són altes o no. Tant és com sigui l’equip rival. La pregunta que ens hem de fer és: saltarem per agafar el rebot? Correrem quan ens toqui defensar? Tallarem després de cada passada? Estarem concentrades durant el partit? Això és l’única cosa que ens ha de preocupar.

Quan quedaven 15 minuts de partit el marcador era de 37 a 47. Afortunadament, a partir del sisè quart, el partit ha tingut un altre to que durant la resta de partit. Hem pogut reaccionar a temps i gràcies a l’actitud que heu tingut durant els últims períodes hem pogut igualar el marcador. Poc a poc ens hem anat recuparant i creient en les nostres possibilitats. Els últims deu minuts han sigut molt emocionants. Els dos equips lluitaven cada possessió com si fós l´última i els nervis anaven augmentant a mesura que s’apropava el final del partit. A falta d’un minut guanyàvem per 4 punts de diferència, però la precipitació ha permès a l’equip rival empatar el partit abans d’acabar-lo. 61 a 61 i a la pròrroga. Una pròrroga de 3 minuts que ha acabat amb el resultat de 4 a 4, amb una cistella del Vedruna a l’últim segon. Finalment, els últims 3 minuts de desempat si que han sigut definitius: 7 a 2 i la victòria s’ha quedat a casa.

Agraïm moltíssim tant a la Mar, l’Estel, l’Estela i l’Amàlia que hagin vingut a ajudar-nos en aquest partit. Moltes gràcies!

Desitjar que passeu totes una Setmana Santa fantàstica, aprofiteu per descansar i carregar les piles.