Mini femení: Bàsquet Vilafant – CB Blanes

Han jugat Alena, Martina, Estela, Mireia, Nora, Núria, Daniela, Laia, Mercè, Amàlia, Anna i Xènia.

Fi de què?

Després de dos partits força fluixos, s'acaba la primera fase de la lliga, ara vindran els partits on podem aprendre més de la temporada o deixar al descobert les nostres mancances més grans, vosaltres decidiu, vosaltres trieu.

En el partit d'avui hem vist coses que pagarem molt cares a la segona fase:
  • Jugadores entrant soles (no mirem jugadora i pilota)
  • Jugadores sense defensar
  • Passes que van directament a fora o que donem al contrari
  • Jugadores que quan demanem defensa individual tota la pista no ho fan, i al contrari, quan demanem defensar mitja pista defensen individual tota la pista.
  • Jugadores que no estan al 100% durant els 6 minuts de cada quart (aquesta jornada hi ha hagut una jugadora que no ha pogut jugar!!)
  • Massa desequilibri de les situacions 1x1 respecte les 5x5
  • Comentaris sobre l'àrbitre abans de començar el partit
Tot això ho atribuïm a una falta de concentració d'algunes d'elles, que afecta als partits i afecta als entrenaments i ens ha fet entrar en aquesta fase de caiguda lliure, esperem trobar una xarxa allà a sota i no estavellar-nos. Noies hem d'estar pel que hem d'estar.

Ens agradaria acabar amb el jiji jaja que ens trobem als entrenaments, i que estan arribant als partits. Donar fi als errors que es cometen per no escoltar (mai demanem res que no pugueu fer).

Volem que sigui el final d'aquestes coses per seguir aconseguint moltes més coses positives, hem progressat molt, sobretot quan totes hem estat al màxim i seguirem progressant perquè teniu un grandíssim potencial!!!!

Dilluns us volem a tope! Com ja ens heu demostrat que ho sabeu i podeu fer.






Comentaris