Mini masculí: Masmitjà A - B.Vilafant taronja

Varen jugar, Pau V, Pau S, Àlex C, Jan, Albert, Nil, Sergi C i Àlex L.

Com va dir el mític entrenador d'UCLA Jonh Wooden:
" Success is peace of mind which is a direct result of self-satisfaction in knowing you made the effort to become the best of which you are capable"

Que bé a ser, "l'èxit és l'estat mental de tranquil·litat, que és producte de la satisfacció que comporta saber que has fet el màxim per ser el millor del que ets capaç de ser".

Aquesta frase, que corona la seva piràmide de l'èxit, pot resumir força el partit que vam fer el dissabte.

Sí és cert que ens queden molts graons per pujar la piràmide, de fet tot just estem a la base de la mateixa, però la piràmide, que cada vegada que puges un graó és fa més estreta, demana tenir present l'objectiu final de la mateixa a cada passa que donem.

El partit va ser una molt bona barra de medir, per veure una evolució respecte el treball fet durant aquesta temporada, i en aquest aspecte vàrem superar-lo amb notable.

Intensitat i actitud impecable, i cada vegada més i millor presa de decisions, cada vegada més minuts en que l'entrenador podria seure a la banqueta i simplement gaudir del que passa al camp.

Sí! És veritat que vam fer moltes errades en la definició, però podem comptar amb els dits de la mà les errades de presa de decisió, o les errades tècniques dels nostres jugadors. 

Alguns podeu trobar exegerada aquesta valoració però els entrenadors no podem estar més orgullosos; vàrem ser capaços de reduïr la capacitat ofensiva del Masmitjà a la seva pista, i no vam anotar més punts per falta d'encert.

Bona línia de treball per seguir construint i pujant pisos de la piràmide, felicitats i
Treball, treball i treball




Fotos: Sònia Simon.

Comentaris