Preinfantil femení: Bàsquet Vilafant 85 - CB La Vall d’en Bas 34

Jugadores: Íngrid, Sara, Aina, Martina, Amàlia, Ruth, Èlia, Laura i Carola.

Parcials: 21-10, 26-14 (47-24), 23-10 (70-34), 15-0 (85-34).
Tirs lliures: 4/10. Faltes: 7

Partit plàcid a Vilafant. El Preinfantil femení ha sortit a mossegar des del primer minut. Això li ha servit per distanciar-se, quart a quart, al marcador. El resultat al descans era de 47 a 24. Amb l’excepció d’alguns moments de distracció, durant bona part del partit heu evitat que l’equip rival anotés cistelles fàcils i heu aconseguit recuperar una pila de pilotes que us han permès anotar al contraatac.

Un parcial de 20 a 2 just després del descans ha servit per deixar el partit molt ben encaminat. El sisè quart ha sigut l’únic que hem perdut, segurament degut a la relaxació ja que heu vist que el partit ja estava pràcticament guanyat. Us el perdono, però sigueu conscients que no podem baixar la intensitat ni un moment. Durant el setè període, quan hem agafat una distància de més de 50 punts, s’ha tancat el marcador. A partir d’aleshores hem deixat de pressionar i els últims instants del partit han servit perquè l’entrenador se sentís molt orgullós d’aquest equip.

Us felicito nenes. Tot i afrontar el partit amb algunes baixes, amb la vostra actitud heu demostrat que cadascuna de vosaltres té moltes coses a aportar a l’equip, sigui fent cistelles, corrent al contraatac, treballant molt en defensa o agafant rebots. Totes sou molt importants dins d’aquest grup i, per tant, l’equip us necessita al 100%. Us animem a seguir treballant com fins ara, d’aquesta manera podrem millorar tots aquells aspectes, que són molts, que ens queden per millorar. Per exemple, avui no hem estat prou atentes quan la jugadora amb pilota es decantava cap a un costat per provocar un tall cap a cistella. Fa falta, doncs, procurar aplicar al partit tot allò que fem als entrenaments. De totes maneres, felicitats per la progressió!

Agrair moltíssim la presència de la Martina i l’Amàlia que han demostrat un nivell extraordinari i una actitud fantàstica.