Premini masculí: CB Olot 50 - Bàsquet Vilafant taronja 40

Han jugat: Mar, Ciro, Jofre, Laia, Ruth, Neó, Pep, Arnau i Martí.

Parcials: 2-3, 11-8, 4-7, 4-4, 4-6, 12-2, 5-2, 8-8

Aquest matí hem jugat un partit molt difícil contra el CB Olot, però que de ben segur ens servirà per aprendre. Potser podríem resumir-ho dient que hem de saber posar un punt de pausa quan l'altre equip ens apreta una vegada i una altra. Ens hem deixat portar per l'acceleració de l'equip contrari i això no ens has permès intentar jugar bé; en atac, no aprofitàvem tot l'espai, per tant, teníem molts jugadors de l'Olot tancats i era molt difícil entrar, arribàvem cansats i atabalats el que ens portava a no finalitzar bé -hem fallat moltíssims tirs fàcils, o a precipitar-nos en les passades. En defensa, encara hi ha molts jugadors que els costa saber on tenen el seu i d'altres que no han de tenir pressa i han de continuar defensant bé vagi com vagi el partit.

Això és fer-nos grans, aprendre a superar totes aquestes dificultats i saber-les encarar millor a cada partit. Ho anem fent jornada a jornada, paciència, i a continuar treballant als entrenaments.

Voldríem també desitjar una ràpida recuperació al jugador núm.8 de l'Olot i que ben aviat estigui en plena forma per tornar a jugar.






Fotos: Núria Roqué, Francesc Cortada. 
Més imatges del partit, aquí.






Comentaris