Premini mixt: B.Vilafant Blau 25 ̵ Ceset 72

Han jugat: Laia Pons, Biel Costa, Jokin Casado, Rubén Gala, Biel Blanch, Pol Blanch, Joan Alemany, Ona Rodriguez i Xavier.

Parcials: 5-7; 2-16; 7-12; 0-6; 3-4; 2-2; 6-10; 0-15

Abans d’escriure la crònica trobo important fer una comparativa de partits entre el de la primera volta i la segona.

CESET-VILAFANT 93-21 // VILAFANT-CESET 25-72.

Els números per si sols parlen. Ja només amb aquesta comparativa es veu una gran millora en el Vilafant.

Ha estat un partit en el que nosaltres hem sortit molt bé a la pista, defensant el màxim, agafant rebots, atacant,.... En fi, que em demostrat que érem allà. 

Llavors el partit el 2n i 3r període se’ns ha escapat un xic, ens han envaït els nervis (i dic ens han perquè a mi a la banqueta també), ens hem començat a bloquejar, regalar passes que la majoria acabaven en bàsquet, perdre pilotes a l'hora de treure de banda i fons, i sobretot tirar-nos les boles des de triple sense cap necessitat.

Però de cop la reflexió a la banqueta a tots ens ha servit per centrar-nos i tornar a posar-nos en situació, fet que es veu reflectit en els parcials. Durant la resta del partit hi hagut jugades en equip molt ben elaborades, molta més visió de joc que ens altres ocasions, s’ha defensat sense perdre de vista el nostre objectiu, i tot això ens ha ajudat aguantar el partit.

Era evident que el ritme de joc d’un equip tant físic com el CESET no el podríem resistir, així que a l’últim període l’esgotament físic i la superioritat en altura ens ha guanyat la partida i ens ha costat acabar.

Però nois/ noies tot i les meves “bronques” sous genials, cada cop demostreu més cohesió d’equip, no hi ha prejudicis, i feu més cas de les indicacions.

PER TOT AIXÒ GRÀCIES , seguim així i arribarem molt lluny!!!!!!

Joel esperem que et recuperis aviat que et volem veure fer els teus esprints!




Fotos: Esther Garcia, Àfrica Jou.

Comentaris