Sènior femení: AB Sant Julià de Ramis 40 ̵ B.Vilafant 85

Bàsquet Vilafant: Laura (5), Elena (13), Marta (8), Claudia (15), Ruth (8), Gio (21), Maria, Eva (15).
T.Ll: 4/9 7 triples (Laura, Elena, 3 Gio, Marta i Eva). 17 Faltes. Eliminada Maria V.

Associació Sant julià de Ramis: Galí (14), Presas (3), Ricart (6), Galí (4), Darnes (8), Noguer (3),Cairo (2).
T.Ll: 8/17 16 Faltes.

Parcials: 9-25, 5-17, 10-27, 16-16

Partit sense premi

El partit va tenir poca història: vam sortir al 200 % i al minut 4 ja havíem matat el partit 2-16. D’aquí fins al final del tercer quart la mateixa tònica. Gran defensa, transicions molt ràpides, actives en atac, molt encert i jugades molt maques. Fins que va arribar el final del partit de Salt i el darrer quart va ser el més fluix defensivament.

El problema és que no ens va servir de res. Com diria aquell: ¿¿por qué??? Per què el millor atac de la lliga, la segona millor defensa, l’únic equip que ha guanyat tots els partits a domicili s’ha quedat sense la fase ascens? Per què aquest grup de noies que entrenen el que poden, que no fallen als partits i que sempre són competitives s’han quedat sense la fase ascens? Per què un equip amb només 3 derrotes es queda fora i a l’altre grup equips amb 4 la jugaran? Per què no hem pogut assolir l’objectiu marcat al mes de juny?

La resposta és fàcil: una normativa que ens deixa fora per 3 punts en el cas del triple empat, que evidentment és la que és, però que fa molta ràbia i impotència.

No ens queda altra que felicitar a Vall en Bas i Salt per la seva classificació i a nosaltres jugar la segona fase on ens trobarem equips com el Celrà que està molt en forma i que ens farà esforçar molt per mirar de guanyar els partits, si és que ho aconseguim. Però no és el lloc on aspiràvem a ser.

Com diu una gran persona que tenim la sort de tenir a l’equip i al club: “l’esport sempre et dóna una segona oportunitat, i ja ens arribarà”.