Sènior masculí: UE La Salle Girona 64 – Bàsquet Vilafant 73

UE La Salle Girona 64 – Perpiñà (13), Mora (1), Martínez (8), Lòpez (9), Gruartmoner (2) – cinc inicial – Sureda (-), Martí (-), Bayon (8), Espinet (9), Artacho (14). 8/17 TL, 4 Triples, Lòpez, Espinet, Bayon i Artacho. 22 Faltes, Cap Eliminat.

Bàsquet Vilafant – 73 – Albert (11), Sajet (2), Pere (21), Brun (8), Youssef (5) – cinc inicial – Nebot (-), Sergi (14), Àngel (10) i Pons (2). 17/29 TL, 19/43 T2, 6/15 T3, 6 Triples, 2 Àngel i Youssef, Brun, Pere i Albert. 39 rebots (Pere 11), 32 Def (Pere 7), 7 Of (Pere 4), 21 Faltes, 1 Eliminat, Nebot al 39’.

Parcials; 13-15, 19-19 (32-34), 13-17 (45-51), 19-22 (64-73)

Partit jugat a les 10 del matí a la pista d’entrenament del pavelló de Fontajau (el regal de jugar a la central l’hem perdut per una exhibició de Hip-Hop), però a representat un important pas per assolir la permanència.

Amb només 8 sènior i 1 cadet hem fet un partit més que seriós, on hem sabut controlat la muntanya russa del nostre joc i portar-la a uns simples vaivens.

Tot i bon inici 0-4 al 3’ hem entrat als primers errors defensius dels nostres interiors tant en la lectura del P&R, com en els seus 1c1 i els posteriors rebots que ens han portat al 11-6 al 7’.

L’entrada d’en Sergi i el retorn d’en Pere ens han ensenyat el camí del que ens donava avantatge en el nostre joc. Al darrer segon del primer quart ens posàvem per davant en el marcador i així seria fins al final del partit.

Al segon quart hi sumàvem en atac a l’Albert amb les seves penetracions i en defensa només Artacho ens creava maldecaps però el treball era molt bo, el marcador, però, es mantenia entre els 2 i els 6 punts a favor nostre.

Al tercer quart l’evidència de la nostra superioritat interior ha estat total, fins a 3 2+1 d’en Sergi i en Brun i la feina d’en Pere (llàstima dels tirs lliures, 2/7 en tot el quart) ens han portat al màxim avantatge, 40-51 al 29’, però tornem a desconnectar, aquesta vegada per voler especular amb el marcador a falta d’un quart (primers símptomes de cansament) i acabem el quart només 6 a dalt.

Amb el 4t quart arriba el col·lapse, la sang no arriba al cervell, no ataquem gens i al 34’ anem 52-53 amb només 2 tirs lliures anotats. La sensació és que es repetia el partit del CESET al desembre, I, de cop s’obre el cel, de fet, ens l’obre l’Àngel amb un triple de la cantonada. Els darrers 6’ són tot el que podem fer com equip quan els exteriors anoten. 4 triples! 2 de l’Àngel, el segon amb 56-58 al 36’ i l’altra de l’Albert a la jugada següent (59-61) venint de rebre’n un, i amb Pere amb un estat de forma excepcional que anota de 1, de 2 i per acabar de 3 per tancar el partit al 39’ (59-70). Per què els triples ens han donat l’aire però el partit es remata fent els tirs lliures, 8/10 en el darrer quart.

Queda un xic menys per l’objectiu, però encara falten 3-4 victòries per assegurar la permanència. Ens ho regalareu pel nostre sant?