Crònica del Cadet masculí: Bàsquet Porqueres 58 - 76 Bàsquet Vilafant

Convocats: Arnau Pararols (6), Pep Sala (12), Nil Gironès (4), Ferran Baraut (4), Àlex Crespo (8), Pau Isidoro (2), Adrià Quintana (9), Àlex Palomeras (np), Arnau Caritg (24), Ismael Torres (-), Marc Moncanut (3), David Sedano (4).

Parcials: 14-30 / 13-5 (27-35) / 16-16 (43-51) / 15-25 (58-76)
14/24 TLL (58,3%). 5 triples, Pep (3), Nil i Marc.
22 faltes a favor / 25 en contra.

Primer es juga, després se celebra

Arribàvem a Porqueres per disputar el partit número 24 de lliga; el rival, situat a mitja taula però molt intens.

Aparent excés de tranquil·litat i confiança al vestuari. Però comencem el partit, de la millor manera possible, molt intensos en defensa i agressius en atac, movent bé la pilota, destrossant per complert la seva defensa individual i realitzant algunes jugades “marca de la casa” que diuen. 10’ per emmarcar, i fins aquí.

Si el primer quart ha estat un dels millors de la temporada, el segon ha estat per oblidar, possiblement el pitjor de la temporada com molts de vosaltres dèieu, però no n’hi ha prou en dir-ho, sinó en posar-hi remei quan s’és a pista. Del 14-30 al 27-30 en 7’. Ens han deixat 7’ minuts sense anotar i en 5 punts en un quart, dels quals 3 han estat en els últims 10’’. El problema no ha estat un simple canvi defensiu del rival, sinó que duran 10’ minuts hem deixat de ser l’equip sòlid que hem demostrat ser durant tota la temporada per tornar a ser “allò” que érem temps enrere. Hem oblidat el nostre estil de joc i el bé de l’equip per fer la guerra pel nostre compte: tirs precipitats que no entren, deixo de defensar, deixo de córrer al contraatac i al balanç defensiu, deixo de tancar el rebot, em queixo si l’àrbitre no pita... Com ja he dit, per oblidar.

L’inici del tercer quart no ha estat pas gaire millor, però semblava que teníem ganes de tornar a fer les coses bé i jugar al que se’ns demana, però l’encert del rival (que estaven crescuts després del 2n quart) no ens deixava marxar del partit.

I finalment, últim quart a l’estil del primer. Tornem a posar intensitat, a defensar, a tancar rebot, a córrer i és clar, tornem a recuperar l’encert per escapar-nos i arribar al final de partit sense haver de patir.

Queda molt per fer, per aprendre i necessitem seguir treballant si voleu seguir progressant com a jugadors i com equip, no us relaxeu.