Crònica del Júnior masculí: Bàsquet Vilafant 77 - Metalux Aecam 48

Parcials: 24-9, 22-14, 16-11, 15-14.

Gran partit jugat sobretot des de la defensa contra un gran equip, encara que per resultat no ho sembli, ja que la classificació a aquestes alçades no pot ser per casualitat.

A part de la gran defensa de la primera part, ens ha ajudat que vinguessin amb baixes rellevants, espero que el sacrifici hagi estat productiu, com he dit més d'alguna vegada a les cròniques al final quasi sempre es resumeix en fer-la o no: 12/21 en tirs lliures però 4/4 a l'inici per aconseguir un parcial de 10-0 que sumat a un 8-0 al final del quart ens deixarà una renta de 24-9.

Al segon quart es col·locaran en zona per mirar de trencar-nos el ritme i tot i que l'atacarem com el cul serem capaços de fer 5 triples en el quart, el que unit al fet de que mantindrem la intensitat defensiva ens representarà anar amb un altre parcial positiu de 22-14 que sumat a l'anterior ens deixa una segona part més que de cares (46-23).

Ja he dit que la diferència a vegades és fer-la o no, 5/8 en tirs lliures i 5 triples en un quart (no en farem cap més en tot el partit) i el fet d'estar encertats els primers 20 minuts encara més. A la segona meitat només haurem d'administrar l'avantatge, que tenint en compte els antecedents defensius és relativament fàcil, parcial de 14-4 del minut 20 al 26 i ja per ells la muntanya serà massa alta(60-27) el que queda de partit ja serà anecdòtic; parcial de 17-21 per acabar amb el resultat final de 77-48.