Crònica del Mini femení: Bàsquet Vilafant - GEIEG vermell

Han jugat: Mar, Alena, Estela, Mireia, Nora, Daniela, Laia, Mercè, Estel, Amàlia, Anna, Xènia.

Genolls pelats


Feia setmanes que demanàvem a les jugadores retrobar les ganes de recuperar la pilota, de menjar-nos qualsevol bola dividida, de voler-la més que el rival. I avui hem sortit molt satisfets en aquest aspecte.

FELICITATS!

A nivell de joc hem tingut fases. GEIEG és un rival que pressiona molt fent 2 contra 1 a la jugadora receptora i a estones això ens ha atabalat regalant així moltíssimes pilotes. Tot i això en alguns trams hem aconseguit entendre i aplicar que si la jugadora amb pilota té dues defensores s'ha de buscar a la companya que queda sola i aquesta mateixa ha d'oferir-se.

Destacar també que a estones s'ha mogut la pilota prou bé amb bons talls i buscant a la jugadora sola per tirar. I el que és més important, a estones s'ha sabut alternar el joc de moviment amb l'1 contra 1.

Com a aspecte principal a millorar avui tenim la concentració, de la qual es deriven la manca de rebot (hi ha hagut jugades de fins a 5 rebots ofensius permesos per no tancar) i les cistelles rebudes per talls en jugades de banda (em col·loco malament, no veig a la meva, tall i bàsquet).

Hem d'aprofitar aquests partits al marge de resultats i errors puntuals (tant individuals com col·lectius) i veure més enllà. Avui si heu estat una mica atentes haureu après coses que us ajudaran a créixer com a jugadores i en conseqüència, com a equip.

Que els arbres no us impedeixin veure el bosc!!!




Fotos: Àfrica Jou.

Comentaris