Crònica del Preinfantil femení: CB Garrotxa Santjoanenc 43 – Bàsquet Vilafant 49

Han jugat: Sara, Íngrid, Carola, Aina, Amàlia, Laura, Eva, Ruth, Èlia i Carla.

Parcials: 18-10, 8-14, 9-8, 8-17.

Partit dur, complicat, intens, i llarg, molt llarg. 31 faltes de l’equip local, per 29 de l’equip visitant donen una pista de la duresa del matx. Han estat expulsades 3 jugadores de cada equip. En tots els parcials els dos equips han arribat al bonus. Ha estat, ben bé, una lluita per la primera posició a la classificació.

El partit ha tingut un inici complicat per nosaltres. L’equip rival ens pressionava com cap altre equip de la categoria i això ens ha fet perdre diverses pilotes. Tampoc estàvem del tot concentrades i hem permès talls fàcils cap a cistella i algun triple. Els primers 5 minuts han acabat amb un parcial de 10 a 6. La dinàmica ha sigut similar en el següent parcial i el Santjoanenc se seguia distanciant al marcador (18-10). A partir d’aquí el Vilafant ha reaccionat aconseguint un parcial de 8 a 14 abans d’arribar al descans que ens permetia arribar a la mitja part només dos punts per sota (26 a 24).

La segona part ha començat amb un parcial en contra nostra que posava la màxima diferència en el marcador a favor de l’equip de la Garrotxa: 33 a 24 al minut 23 de partit. Afortunadament, abans d’acabar el cinquè quart hem anotat 4 punts que han impedit que els rivals superessin la barrera psicològica dels deu punts. El resultat del sisè quart ha sigut molt curt, però favorable a nosaltres per 2 a 4. Hem encarat els últims 10 minuts amb el resultat de 35 a 32. La igualtat era màxima a aquesta alçada de partit, el ritme era frenètic i només s’aturava el joc a causa de les faltes. Els dos equips han tirat i fallat una colla de tirs lliures al llarg de tot el partit. Un 5 a 5 en el setè quart deixava el partit tant igualat com estava (-3). L’inici de l’últim període ha sigut decisiu i clau pel desenllaç de l’encontre. Un parcial a favor de 0 a 7 ens ha donat l’energia que necessitàvem per endur-nos la victòria d’un camp on cap equip de la lliga havia aconseguit guanyar. Als últims minuts de partit hem trobat la calma en atac que no havíem trobat durant tot el partit. Amb un últim parcial de 3 a 12 hem aconseguit el resultat definitiu de 43 a 49.

Un cop resumit el partit, volem dir-vos que mai ens hem sentit tant orgullosos després d’un partit com avui. Perquè ho heu donat tot, perquè no heu deixat de córrer, de lluitar, d’animar. Però sobretot perquè mai heu deixat de creure en vosaltres! Aquesta lluita i aquest esforç s’ha vist recompensat amb una victòria merescuda.

Agraïm a l’Amàlia la seva presència i el gran partit que ha fet!

Cal seguir treballant amb la mateixa actitud noies!!!