Crònica del Sènior masculí: Bàsquet Vilafant 65 - Girobowling CB Salt 64

Bàsquet Vilafant – 65 – Fita (2), Aleix (5), Pere (21), Castillo (10), Nebot (4), Gascon (4), Sergi (4), Brun (4), Àngel (9), Youssef (2) i Palol. 13/23 TL, 6 Triples: 3 Castillo,2 Pere i Àngel. 20 Faltes cap eliminat. 54 rebots (13 Pere) - 33 defensius (9 Sergi) - 21 Ofensius (7 Pere). 66 de valoració: Pere 30.

Girobowling CB Salt – 64 – Freixa, Felip (6), Piris (1), Oliveras (8), Prats (3), Torres (11), Jimeno (2), Bragulat (2), Clot (6), Corominas (17), Feliu (6) i Guives (2). 14/23 TL, 6 Triples: 2 Felip i Feliu, 1 Oliveras i Prats. 23 Faltes. 33 rebots ( 7 Felip)- 24 defensius( 6 Jimeno) - 9 Ofensius (4 Corominas). 56 de valoració (20 Corominas).

Parcials; 17-21, 16-10 (33-31), 25-16 (58-47), 7-17 (65-64)

Partit molt complicat, i més encara després de la derrota davant el Torroella el divendres. Però, aquest equip és sempre un sorpresa i no saps mai com sortirà.

Inici de partit marcat pel ritme del Salt, amb molta anotació i ritme molt ràpid. El seu primer bàsquet, un triple, era tota un declaració d'intencions. Tot i el seu joc sortim vius del primer quart i només a només tres punts a sota, amb triple final per part nostre.

El segon quart comencem a defensar, i ataquem amb concentració, mobilitat i agressivitat (amb dos tripes d'en Pere inclosos), resultat al minut 9 .- 16 a 3. Però ells són capaços d'anotar 7 punts en l'últim minut, deixant el resultat de +2 per nosaltres.

A la mitja part, es respirava un ambient diferent al de feia dos dies, la gent estava concentrada, conscient que encara ho tenim tot per fer. Sortida en tromba per part nostra amb un parcial de 19 a 4. Anotant de dins i de fora (3 triples de Castillo). Ells no es donen per perduts i són capaços d'arreglar el quart amb un parcial de 12 a 6.

Últim quart per patir, només hem anotat de tirs lliures, on el Salt ha apretat de valent. Per sort, aquest cop no s'ha deixat de defensar i hem pogut sumar una nova victòria que ens acosta una mica més al nostre objectiu de la permanència.