El Júnior masculí al VI Torneo nacional de Baloncesto Júnior Ibercaja -- MHLSports a Saragossa

El Júnior masculí ha viscut una gran experiència al VI Torneo nacional de Baloncesto Júnior Ibercaja -- MHLSports a Saragossa. Pel que fa a resultats, tres victòries clares contra Calasanz (73-51), Augusto Alierta (68-49) i Dènia (69-38) i tres derrotes ajustades contra els equips d'Adecco Oro, Basket Navarra (72-76, seria el 8è classificat), Clavijo (72-74, seria el 9è classificat) i Força Lleida (44-55) que malauradament van ser a l'inici de la competició i van marcar la posició final (21è). La trajectòria de l'equip no va passar desapercebuda i va ser nominat com a tercer millor entrenador del torneig per darrera de Valladolid (Adecco Or i 5 classificat) i Manresa (ACB i 7è classificat). Felicitats a tot l'equip i al staff tècnic. La final del torneig va ser ACB, Estudiantes 79 -71 València.