Cadet masculí: CB Bescanó 30 - 88 B.Vilafant

Convocats: Arnau Pararols (3), Pep Sala (17), Nil Gironès (np), Ferran Baraut (12), Àlex Crespo (-), Pau Isidoro (5), Adrià Quintana (13), Àlex Palomeras (-), Arnau Caritg (24), Ismael Torres (8), Marc Moncanut (4), David Sedano (2).

Parcials: 9-25 / 5-23 (14-47) / 8-18 (22-65) / 15-25 (30-87)
3/16 TLL (18,8%). 5 triples, Pep (4) i Pau.

15 faltes a favor / 16 en contra.

Últim partit de la fase regular, contra el BC Bescanó, rival situat a la part baixa de la classificació.

Partit el qual hem dominat de principi a fi, recuperant les sensacions. Hem mossegat en defensa i en atac hem circulat molt bé la pilota, la qual cosa ha significat accions transformades en bàsquet a partir d’inversions o penetrar i dividir on tot el cinc en pista tocava la pilota abans d’anotar), a partir del triple on Pep tenia el canell a punt o inclús accions espectaculars com l’esmaixada de l’Isma en contraatac.

Tot i que el partit ha estat molt bo, no ha de significar una relaxació general de l’equip. Potser dissabte vam recuperar a l’equip que ens agradava tant veure, però aquest cap de setmana juguem les semifinals i els dos partits no tindran res a veure, el nostre rival encara no sap que es perdre aquesta temporada. Hem treballat dur per ser-hi, i si seguim amb aquesta línia ascendent, treballant amb esforç, humilitat, il·lusió i creient en el que fem, podrem amb tot, no en tingueu cap dubte.

Felicitats a tots i fins aquesta tarda!







Fotos: Júlia. Més imatges, d'aquí.

Comentaris