Crònica de l'Infantil masculí: UA Tossa 61 - 47 B.Vilafant

Jugadors: Marc M., Lluís, Arnau, Miki, Jordi, Pibe, Nil, Font, Max, Ayats i Joan.

Derrota aplastant davant un Tossa molt entregat a diferència dels nostres nois que van fer una hora de camí per passejar-se per la pista.

Ja a les acaballes de la temporada encara no ens ha quedat clar que el partit comença molt abans del salt inicial i no s’acaba fins l’últim minut de joc, per això no vam ser al partit en cap moment. La falta de concentració en tot el partit va deixar que, amb molta facilitat, ens anotessin a cada atac i no poguéssim obtenir cap sortida fàcil de pilota. Baixa intensitat defensiva, la falta d’atenció en les ajudes i la facilitat per fer faltes ens va col·locar 30 punts en cada meitat de partit. En atac molt perduts, sens trobar una passada fàcil, carreguen pel mig de la pista, sens moviment,... i delegant completament la responsabilitat. 

Amb molta falta de confiança l’equip només va saber reaccionar de la mà d’un dels companys.

Tot i salvar una mica el partit en els últims períodes ens emportem una decepció del joc d’ aquest equip perquè quan entén el compromís que s’ha de tenir a la pista sap fer moltes mes coses de les que demostra. Cal treballar molt.




Fotos: Josep Burgas.

Comentaris