Crònica del Cadet masculí: B.Vilafant 77 - Pia Olot per 45

Convocats: Arnau Pararols (10), Pep Sala (np), Nil Gironès (9), Ferran Baraut (8), Àlex Crespo (np), Pau Isidoro (12), Adrià Quintana (6), Àlex Palomeras (2), Arnau Caritg (10), Ismael Torres (-), Marc Moncanut (2), David Sedano (18).

Parcials: 25-11, 8-17 (33-28), 17-6 (50-34), 27-11 (77-45).
TLl (val més no posar-ho). 2 triples, Arnau P. i Pau.
19 faltes a favor / 14 en contra.

Estem dins

Jornada número 27, a casa contra el Pia Olot, rival situat a la part baixa de la classificació.

Bon inici de partit, on hem pogut agafar les primeres distàncies en el marcador. Altre cop, primer quart bastant intensos en totes les accions i jugant de llibre en atac.

Segon quart, repetim mateixos errors que la setmana anterior, ens costa anotar i deixem de defensar i del 25-11 al 29-27. Sincerament ens comença a preocupar aquesta situació, passar d’un extrem a l’altre, del MÀXIM al mínim. I com us hem dit, demanar un temps mort per esbroncar-vos i demanar-vos intensitat no és la solució. Sou perfectament conscients del que se us demana i del que sou capaços de fer perquè ja ho heu demostrat. Evidentment en un partit hi ha estones de tot, però 10’ seguits de desconnexió és un preu excessivament alt no creieu? Anem a la mitja part amb 33-28 al marcador i partit obert.

Bé, això de partit obert és un dir, ja que a la mitja part recordem qui som, a què juguem i cap a on volem anar. Resultat? Peu a l’accelerador, una marxa més i portant el ritme del partit. Parcials de 17-6 i 27-11, victòria al sac i aquí no ha passat res. Però si que passa, passa el que ja hem parlat moltes vegades, jugant d’una manera som un equip difícil i jugant d’una altra som un equip fàcil de vèncer. Veurem la setmana que ve si som capaços de canviar aquesta dinàmica.

Per altra banda, a falta de tres partits per acabar la lliga regular ja podem tenir la tranquil·litat i dir que jugarem la fase final. Aquest és el premi que us heu guanyat vosaltres amb la vostra constància, implicació, sacrifici, treball (digueu-li com vulgueu) a la temporada que esteu fent com a conjunt, que és magnífica. I és que tot esforç té la seva recompensa. Ara toca gaudir-ne al màxim, acabar de disputar els tres partits de lliga el millor possible i a la fase final ens posarem a prova amb els millors equips de la competició. Enhorabona nois!

La setmana que ve, visitem la pista del líder, el CB Quart amb el qual vam perdre a casa d’1 a la pròrroga, a veure si ens traiem l’espineta. Serà divertit.

Felicitats a tots, descanseu i ens veiem dimecres!