Crònica del Premini masculí: CEB Girona negre 71 - B.Vilafant taronja 21

Han jugat: Mar, Jofre, Laia, Ruth, Toni, Neó, Pep, Arnau, Ciro, Martí, Albert.

Parcials: 12-2, 17-5, 10-2, 13-2, 8-0, 6-2, 7-4, 14-4

Aquest dissabte hem jugat amb el CEB Girona negre, sabíem que era un partit difícil, però no hem jugat com sabem. Ens hem trobat davant d'un equip molt ràpid, físicament fort i bo tècnicament. Nosaltres, a excepció d'algun quart, no hem sabut parar-los; les seves transicions eren molt ràpides i nosaltres molt lents a l'hora de recuperar en defensa. Quan hem corregut i hem estat més vius en defensa, hem pogut recuperar una mica, però a la que ens despistàvem i deixàvem de córrer, ens tornaven a passar per sobre. 

En atac, també hem tingut moltes dificultats: ens costava jugar oberts i així era molt difícil trobar espais per a poder entrar. Però, a l'igual que en defensa, també hem tingut alguns moments que ho hem sabut fer bé, hem mogut bé la pilota fins a trobar una bona opció.

Aquests partits ens han d'ajudar a créixer, però per a fer-ho hem de tenir sempre una molt bona actitud a la pista i no baixar els braços. I avui, en molts trams del partit, ho hem fet. O sigui que amb la lliçó apresa tornem a casa i de ben segur que ens ajudarà a millorar pels propers partits que ens queden.

Fins dimarts!






 


 




Fotos: Núria Roqué. Més imatges, aquí.





Comentaris